2013-10-22 15:03:33
Φωτογραφία για Θέλει Στσέζνι για άλλα 5 χρόνια η Άρσεναλ
Στο Λονδίνο -και- για τα επόμενα πέντε χρόνια θέλει να κρατήσει τον Βόιτσεκ Στσέζνι η Άρσεναλ, η οποία του προσέφερε νέο συμβόλαιο.

Από την κόλαση της περσινής σεζόν στον παράδεισο της φετινής βρίσκεται ο Βόιτσεκ Στσέζνι. Ο Πολωνός πέρυσι έχασε στη διάρκεια της χρονιάς τη θέση του βασικού με τον Αρσέν Βενγκέρ να δείχνει πως δεν τον πίστευε τόσο και τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι οι "κανονιέρηδες" θα κινηθούν για την απόκτηση βασικού τερματοφύλακα.

Τελικά το καλοκαίρι ο Αλσατός πήρε για αναπληρωματικό τον Εμιλιάνο Βιβιάνο και έδωσε από την πρώτη στιγμή φανέλα βασικού στον Στσέζνι, ο οποίος τα πηγαίνει πολύ καλά. Έτσι αποφασίστηκε να του γίνει πρόταση για νέο πενταετές συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών.

Ο 23χρονος για τη φετινή του σεζόν και το πώς τελείωσε η περσινή είπε:"Κοιτώντας πίσω, ήταν καλό μάθημα για μένα, χρειαζόμουν χρόνο. Σίγουρα είμαι καλύτερος έκτοτε, έχω δουλέψει πολύ στις προπονήσεις και συνεχίζω να το κάνω. Αισθάνομαι πως είμαι πιο συνεπής τώρα. Προσπαθώ να κάνω συνέχεια το ίδιο και φαίνεται να βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό.

Νικάμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι σε μία φάση της καριέρας μου που το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να νικάει η ομάδα γιατί έτσι θα είμαι χαρούμενος. Θα προτιμούσα να έχουμε περισσότερα παιχνίδια με μηδέν παθητικό, αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας και τα αποτελέσματα".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ