2013-10-24 12:47:50
Φωτογραφία για Δημοσκόπηση: Προτιμούν τον Σγουρό για Περιφερειάρχη Αττικής!
Περίπου 7,000 άτομα, συμμετείχαν στην δημοσκόπηση του «Παρασκηνίου» για την Περιφέρεια Αττικής δείχνοντας την προτίμησή τους σε αυτόν που θα προτιμούσαν για Περιφερειάρχη. Και μπορεί ο νυν περιφερειάρχης να βρίσκεται - μακράν - στην κορυφή των προτιμήσεων όσων ρωτήθηκαν, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες εκείνος δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει ακόμη!

Πιο αναλυτικά, στην κορυφή της προτίμησής του κοινού που πήρε μέρος στην ψηφοφορία, βρέθηκε ο Γιάννης Σγουρός με 17%.

Στη δεύτερη θέση και με 15%, ακολουθεί η βουλευτής της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα, ενώ λίγο πιο πίσω έπονται ο κ. Μάκης Βορίδης (Νέα Δημοκρατία) καθώς και ο Βασίλης Οικονόμου (ΔΗΜΑΡ). Αμφότεροι συγκέντρωσαν την προτίμηση του 14% των ηλεκτρονικών ψήφων. Στην επόμενη θέση, εντυπωσιάζει η προτίμηση του κοινού σε κάποιον άλλο υποψήφιο, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα. Ο «Άλλος» λοιπόν,  συγκέντρωσε το 13% των ψήφων και βρέθηκε στην 5η θέση της ψηφοφορίας.


Ακολούθησαν η Ζωή Κωνσταντοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ) με 9%, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ) με 8%, ο Νίκος Νικολόπουλος (ανεξάρτητος βουλευτής και γ.γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας) με 5% και η Λιάνα Κανέλλη (ΚΚΕ) με 5%.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ποιόν/ποιά θα προτιμούσατε για αιρετό περιφερειάρχη Αττικής;Γιάννης Σγουρός (17%)Σοφία Σακοράφα (15%)Βασίλης Οικονόμου (14%)Μάκης Βορίδης (14%)Άλλος/Άλλη (13%)Ζωή Κωνσταντοπούλου (9%)Άρης Σπηλιωτόπουλος (8%)Νίκος Νικολόπουλος (5%)Λιάνα Κανέλλη (5%)
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ