2013-10-24 17:33:11
Φωτογραφία για ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ Π. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ... ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ «ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ» ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
Ο Αθλητικός Δικαστής απάλλαξε τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, από τις κατηγορίες για απρεπή συμπεριφορά στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής της Α1 με τον Παναθηναϊκό.

Με αιχμηρή ανακοίνωσή τους οι ερυθρόλευκοι τονίζουν πως η απόφαση αυτή εξέθεσε τον εμπνευστή των κατηγοριών.

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απάλλαξε τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, για άσεμνη χειρονομία που βιντεοσκοπήθηκε και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Α1 στο ΣΕΦ, αφού δεν βρήκε κάτι μεμπτό και αθώωσε τον κ. Αγγελόπουλο αλλά και την ομάδα του.

Η ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή:

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Απαλλάσσεται: 1) η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ και 2) ο κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Πρόεδρος της ως άνω ΚΑΕ, των πειθαρχικών ποινών για πειθαρχικά ελεγκτέα ενέργειά του, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 14-10-2013».


Απ' την μεριά τους, οι πρωταθλητές Ευρώπης εξέδωσαν αιχμηρή ανακοίνωση, στην οποία τονίζουν πως η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή εξέθεσε τον εμπνευστή των κατηγοριών.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η μεθοδευμένη ευτελής προσπάθεια συγκεκριμένων μέσων αθλητικής ενημέρωσης, ιδιοκτησίας του Δ.Γιαννακόπουλου, να ενοχοποιηθεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός της για ανύπαρκτο «παράπτωμα» έπεσε στο κενό.

Με σημερινή απόφασή του, ο Αθλητικός Δικαστής απάλλαξε και τους δύο, κρίνοντας ότι δεν συνέτρεξε οιαδήποτε παράβαση κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στις 14/10/2013.

Οι κατασκευασμένες κατηγορίες τελικά εξέθεσαν τον εμπνευστή και ενορχηστρωτή τους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ