2013-10-25 18:31:07
Φωτογραφία για Ανακοίνωση του κινήματος «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ» αναφορικά με την απαράδεκτη κατάσταση του νοσοκομείου Ιπποκράτειου
Δυστυχώς η υγεία συνεχίζει να νοσεί και ο Υπουργός υγείας κ.Σπυρίδων ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ κωφεύει Σε χθεσινή επίσκεψη του Προέδρου του κινήματος «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ» στο νοσοκομείο «ΙΠΠΟΚΡΆΤΕΙΟ» για να προσφέρει μια φιάλη αίμα για συγγενικό του πρόσωπο που εγχειριζόταν έγινε ο ίδιος μάρτυρας απαράδεκτων καταστάσεων:

1) Η είσοδος του Προέδρου του Κινήματος στο τμήμα αιμοδοσίας έγινε στις 10:55,η εξέταση από τον εφημερεύοντα γιατρό(ο ήρωας γιατρός ήταν στα καθήκοντα του από τις 23/10 και σε 24ωρη βάρδια και είχε και την ευθύνη της αιμοδοσίας!!)πραγματοποιήθηκε στις 11:29!!!Ενώ έπρεπε να ήταν σε ετοιμότητα και δεύτερος γιατρός για το τμήμα αιμοδοσίας δεν υπήρχε λόγω έλλειψης προσωπικού!!!

2) Η αιμοληψία πραγματοποιήθηκε στις 11:45 από Επισκέπτρια Υγείας αντί να πραγματοποιηθεί, όπως προβλέπεται,από νοσηλεύτρια!!! Σύμφωνα με το (ΦΕΚ:159/14-06-1989)οι επισκέπτες υγείας «βάσει των εξειδικευμένων γνώσεων τους ασχολούνται είτε αυτοδύναμα είτε σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες στον τομέα της υγείας με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή όλων των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και περίθαλψης με επικέντρωση στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και την αποκατάσταση, με έμφαση την παροχή υπηρεσιών στο σπίτι, στο χώρο εργασίας και στη κοινότητα
. Ασκούν έργο αγωγής υγείας, συμβουλευτικής υγείας και εν γένει φροντίδα υγείας»Είναι φανερό λοιπόν ότι ο κ.Υπουργός κ.ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ επειδή πουλάει βιβλία σε τηλεοπτικές εκπομπές και από σύμπτωση έγινε Υπουργός Υγείας,θεώρησε ότι οι επισκέπτες υγείας παρά το γεγονός ότι δεν έχουν εξειδικευμένες για την λήψη αίματος μπορούν να ασκήσουν και την ειδικότητα του νοσηλευτή!Έλεος κ.Υπουργέ!

3) Η έλλειψη γραμματειακής υποστήριξης στο τμήμα αιμοδοσίας είναι φανερή από το γεγονός ότι καθήκοντα γραμματειακής υποστήριξης εκτελεί η επισκέπτρια υγείας και κάνει καταχωρήσεις στοιχείων των αιμοδοτών στον υπολογιστή!

4) Η κατάσταση στις τουαλέτες του συγκεκριμένου τμήματος είναι απαράδεκτη με τα σιφόνια να είναι έτοιμα να σπάσουν πάνω από την λεκάνη και να καρφωθούν στα κεφάλια των επισκεπτών!

Προσωπικά καλώ τον Υπουργό υγείας κ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ αντί να βγαίνει στα κανάλια και υπεραμύνεται των καταστροφικών αλλαγών που έχει επιφέρει στο ευαίσθητο χώρο της υγείας να επισκεφθεί μαζί μου το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ… Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ