2013-10-25 18:34:00
Φωτογραφία για Formula 1: Καλπάζει η Red Bull στην άδεια από κόσμο πίστα στο Νέο Δελχί
Αν κρίνουμε από τις επιδόσεις στα ελεύθερα δοκιμαστικά του Grand Prix της Ινδίας, φαίνεται πως οι δυο οδηγοί της Red Bull δεν θα δυσκολευτούν την ερχόμενη Κυριακή να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη.

Και στα δυο σκέλη των ελεύθερων δοκιμαστικών οι οδηγοί της Red Bull μοιράστηκαν τις δύο πρώτες θέσεις με τον Sebastian Vettel να κάνει τον καλύτερο χρόνο και τον Mark Webber να ακολουθεί.

Στο δεύτερο και σημαντικότερο σκέλος, πίσω από τον Αυστραλό βρέθηκε ο Romain Grosjean με τη Lotus και ακολούθησαν οι Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Nico Rosberg, Felippe Massa,Kimi Raikkonen με τη δεκάδα να συμπληρώνεται από τους Sergio Perez και Jenson Button.

Εξωαγωνιστικά, το 16ο Grand Prix της χρονιάς στο Νέο Δελχί ξεκίνησε με μπόλικα παρατράγουδα που έχουν να κάνουν με τη μη είσπραξη από πλευράς κράτους των φόρων από προηγούμενους αγώνες και την προσφυγή στη Δικαιοσύνη με αίτημα την μη διεξαγωγή του αγώνα.

Ωστόσο ο αγώνας θα γίνει, οι φόροι θεάματος και διασκέδασης –όπως ονομάζονται- θα βρεθεί τρόπος να εισπραχθούν αλλά ο απόηχος όλης αυτής της διαδικασίας μόνον κακό κάνει στην εικόνα του σπορ, με δεδομένο πως νωρίς σήμερα το πρωί οι ελεύθερες δοκιμές έγιναν μπροστά σε άδειες κερκίδες.

Σε κάθε περίπτωση, σ’ αυτό τον αγώνα όλοι περιμένουν τον Sebastian Vettel να πανηγυρίσει τον 4ο τίτλο της καριέρας του με τον γνωστό του πλέον τρόπο, σηκώνοντας δάκτυλο, όπως λένε και οι... εχθροί του.

Περισσότερα
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ