2013-10-26 09:03:05
Φωτογραφία για ΣΤΑ ΕΝΤΕΚΑ ΒΗΜΑΤΑ... ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Μπορεί κόντρα στην Μπενφίκα να μην πέτυχε κάποιο γκολ, ωστόσο ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο περιοδικό της UEFA, με το όνομά του να γράφεται πλέον με μεγάλα γράμματα στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Ο λόγος για τον Κώστα Μήτρογλου, στον οποίον είχε προχθες αφιέρωμα το περιοδικό της UEFA, με αφορμή το φετινό χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στην Άντερλεχτ, τα υπόλοιπα γκολ που σημείωσε σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και τη γενικότερη παρουσία του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Με τίτλο «ο μαγικός Μήτρογλου», η UEFA έπλεξε το εγκώμιο του 25χρονου επιθετικού και το "pamesports.gr" παρουσιάζει έντεκα άγνωστες πτυχές της εξω-αγωνιστικής ζωής του.

Χαρακτήρας... Με μία πρώτη ματιά, σίγουρα δεν θα σου γεμίσει το μάτι. Ειδικά αν τον δεις εκτός αγωνιστικού χώρου, να φοράει όλα αυτά τα τρέντι και ιδιαίτερα ρούχα, τότε κινδυνεύεις να τον αποκαλέσεις μέχρι και.... κάγκουρα. Η αλήθεια είναι ότι είχε αμφισβητηθεί αρκετά τα πρώτα χρόνια στον Ολυμπιακό
. Ο άστατος χαρακτήρας του, του είχε δημιουργήσει αρκετές φορές πρόβλημα με τους εκάστοτε προπονητές του. Ωστόσο πλέον έχει ωριμάσει, έχει συνειδητοποιήσει ότι το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του και έχει μετατραπεί σε έναν από τους πιο τυπικούς και συνεπείς παίκτες της ομάδας. Ο ίδιος έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να ξεχάσουν το άστατο παρελθόν και πλέον να ασχολούνται μόνο με τα γκολ που σημειώνει και τις εμφανίσεις του. Όσο για το στυλ του.... κλαρινογαμπρού, περνάει πλέον σε δεύτερη μοίρα.

Μουσική... Η γερμανική και η ξένη Hip Hop και RNB μουσική αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς του. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως θα μπορούσε να δουλέψει κάλλιστα σαν Dee Jay σε κάποιο μαγαζί, αφού η γκάμα του στα συγκεκριμένα τραγούδια, είναι τεράστια. Είτε πριν είτε μετά την προπόνηση, είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσει, αφού και ο ίδιος είχε πει ότι οι στοίχοι και ο ρυθμός αυτού του είδους μουσικής τον εκφράζει και τον εκπροσωπεί απόλυτα.

Ταινία... Ο Αλ Πατσίνο είναι ο αγαπημένος του ηθοποιός και η ταινία που τον σημάδεψε είναι ο.... «Σημαδεμένος». Την έχει δει άπειρες φορές, έχει μάθει σχεδόν όλους τους διαλόγους απ΄ έξω και θεωρείπως ηθοποιοί σαν τον Αλ Πατσίνο βγαίνουν μία φορά στα εκατό χρόνια. Αν λοιπόν γίνει ποτέ remake του συγκεκριμένου έργου, τότε ο πιο κατάλληλος και ο πιο έτοιμος άνθρωπος για να πάρει τη θέση του Αλ Πατσίνο, είναι ο Κώστας.

Αμάξια... Λατρεύει τα αυτοκίνητα και δεν το κρύβει. Ένα μεγάλο Peugeot, μία BMW και μία Mercedes είναι τα τρία αμάξια με τα οποία κυκλοφορεί στις προπονήσεις αλλά και στις βόλτες του. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει το κόλλημα που έχει με την ταχύτητα και πλέον μπορεί να απολαμβάνει άνετα το ακριβό αυτό χόμπι που διαθέτει.

Ατάκα... Όσο και να θέλουν κάποιοι να το αρνηθούν, ο Μητρογλου είναι ένας από τους πιο εκκεντρικούς ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις δηλώσεις του παίκτη, οι οποίες είναι το ίδιο εκκεντρικές με αυτόν. «Τρελαίνομαι όταν βάζω γκολ... Το γκολ είναι σαν το σεξ» είναι μία από τις πολλές πετυχημένες ατάκες του Κώστα, που αποτέλεσαν τη χαρά των δημοσιογράφων. Από τότε, μετά από κάθε αγώνα, όλοι οι δημοσιογράφοι κάνουν ουρά δίπλα του, για μία ανάλογη έμπνευσή του Καπέλα.... Μία μόνο ματιά είναι αρκετή προκειμένου να καταλάβει κανείς πως ο Κώστας Μήτρογλου έχει μία ιδιαίτερη αγάπη και ιδιαίτερη σχέση με τα αξεσουάρ, τα οποία συνοδεύουν πάντα το εκεντρικό του ντύσιμο. Ωστόσο αν του έλεγες να διαλέξει ποιο είναι το αγαπημένο του, θα σου έλεγε χωρίς δεύτερη σκέψη τα καπέλα! Και όταν λέμε καπέλα, δεν εννοούμε μόνο τα αθλητικά, αλλά και τα πιο... κυριλέ, με τα Gucci να αποτελούν την αγαπημένη του φίρμα. Χειμώνα-καλοκαίρι τα καπέλα αποτελούν στάνταρ συνοδευτικό, στο ντύσιμο που επιλέγει και υποστηρίζει.

Σχέση.... Θα απογοητεύσουμε τυχόν θαυμάστριες του Έλληνα διεθνή, αλλά όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να νοικοκυρευτεί. Πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και λίγο καιρό συζεί με την εκλεκτή της καρδιάς του και δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.... Ήδη οι πρώτες φωτογραφίες τους από εξόδους για καφέ, από αγώνες μπάσκετ του Ολυμπιακού αλλά και από το Σούπερ Μάρκετ, έχουν κυκλοφορήσει στην πιάτσα.

Αδυναμία... Ο πατέρας του Γιώργος, η μαμά Αναστασία και ο αδερφός του Μπάμπης είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του Μήτρογλου. Τα τατουάζ με τα ονόματά τους είναι μία μικρή ένδειξη της αγάπης που τους έχει, ενώ η καθημερινή επικοινωνία μαζί τους, το αποδεικνύει ακόμα καλύτερα. Ο ίδιος είχε πει πως για τους δικούς του ανθρώπους θα έκανε κυριολεκτικά τα πάντα και όσοι τον γνωρίζουν, δεν έχουν λόγο να μην τον πιστέψουν.

Γούρι.... Μπορεί η εξωτερική του εμφάνιση να μην σε προδιαθέτει για να τον δεις σαν παιδί της εκκλησίας. Ωστόσο η πίστη του στο Θεό είναι μεγάλη. Δεν είναι από τους ανθρώπους που εξωτερικεύουν αυτά που νιώθουν και αυτά που πιστεύουν. Όλα αυτά τα κρατάει για τον εαυτό του.... Το γούρι του είναι μία εικόνα που του χάρισε η οικογένειά του, ενώ πριν από κάθε ματς κάνει το σταυρό του.

Φίλοι... Αν και οι περισσότεροι φίλοι του είναι εκτός ποδοσφαίρου, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι συμπαίκτες του, με τους οποίους μπορεί και επικοινωνεί σε ένα άλλο επίπεδο. Ο Σιόβας και ο Χολέμπας είναι δύο από αυτούς, ενώ ο Ελίνι Δημούτσος είναι ο ποδοσφαιρικός.... κολλητός του εκτός Ολυμπιακού. Μάλιστα οι δυο τους επισκέπτονται συχνά πυκνά το γήπεδο ου Ατρομήτου για να δούνε κάποιον αγώνα των Περιστεριωτών, όταν ο Δημούτσος είναι τραυματίας ή τιμωρημένος.

Σπίτι... Σε αντίθεση με τους περισσότερους παίκτες του Ολυμπιακού (και γενικότερα της Σούπερ Λίγκας), που επιλέγουν κάποια πανάκριβη μονοκατοικία ή ένα τεράστιο διαμέρισμα κοντά στην παραλία (Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Καβούρι) ή στα Βόρια Προάστια (Κηφισιά, Μελίσσια, Μαρούσι), ο Κώστας παραμένει πιστός στο σπίτι που είχε στη Νέα Σμύρνη. Αν και από τον Ολυμπιακό του είχαν προτείνει αρκετές φορές να αλλάξει διαμέρισμα και να πάει κάπου πιο.... Νότια, ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά. Στην ιδέα και μόνο της μετακόμισης ο 25χρονος επιθετικός κουράστηκε....
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Turkey’s Kurdish Peace Effort At Crossroads
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Turkey’s Kurdish Peace Effort At Crossroads
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ