2013-10-26 14:32:48
Φωτογραφία για Να ήταν μόνο το 5λεπτο που έγινε 20λεπτο......
Ο Σαμαράς στο περιθώριο της συνάντησης των Ευρωπαίων ηγετών συναντήθηκε με την Καγκελάριο της Γερμανία, Μέρκελ.

Όπως διαβάζουμε:

"Ωστόσο, όπως ανέφερε ήδη από χθες το www.bankingnews.gr, ελληνικές διπλωματικές πηγές έκαναν λόγο για... 20λεπτη συνάντηση μεταξύ του Α. Σαμαρά και της A. Merkel - και όχι για 5λεπτη όπως ισχυρίστηκε σήμερα η Γερμανίδα Καγκελάριος.".. Είναι σαφές, ότι συνάντηση ήταν 5λεπτη, και ο Σαμαράς αφού μας είχε παραμυθιάσει ότι θα πήγαινε στην σύνοδο για να "ξεκαθαρίσει" ότι θα πει στους ομολόγους του, να μαζέψουν την τρόικα(κυρίως στην Μέρκελ), έπρεπε να παρουσιάσει έναν ικανό χρόνο, για να πουλήσει το παραμύθι.... Δεν του έκατσε (και αυτό!)

Και να ήταν μόνο το 5λεπτο που έγινε 20λεπτο, ελάχιστο κακό θα ήταν.

Εδώ:

* Μας λένε κάθε 15 μέρες ότι η ανεργία πέφτει, και κάθε μήνα διαψεύδονται

* Μα λένε ότι έχουμε πλεόνασμα 3 δις, που η τρόικα το βγάζει κάτι εκατομμύρια και η Τράπεζα της Ελλάδας το κάνει έλλειμα 3 δις!


* Μα μιλάνε για επενδύτες που έρχονται στην Ελλάδα (αφού περάσουν μία βόλτα από το Μαξίμου) για να ανοίξουν δουλειές, και βλέπουμε την Phili Moris να ανοίγει αποθήκες και να ζητάει 4(!!!) εργαζόμενους.

* Εδώ και καιρό λένε ότι το πρόγραμμα βγαίνει, αλλά το χρέος πλέον να είναι μεγαλύτερο από αυτό το 2010, που μας έβαλαν στο λούκι..

* Προσπαθούν να μας πείσουν ότι μάχονται τον φασισμό και τον ρατσισμό, και την ίδια ώρα ο ίδιος ο Σαμαράς ενώπιον ξένου ηγέτη δηλώνει ότι για την ανεργία στην χώρα φταίνε οι μετανάστες.

* Φωνάζουν ότι καταπολεμούν την φοροδιαφυγή, και ύστερα από λίγο μαθαίνουμε ότι από τα εκατοντάδες ονόματα της λίστας Λαγκάρντ έχουν ελέγξει μόνο 2, ενώ μονό είναι και το νούμερο των Off shore που έχουν ελέγξει!

* Ακόμα μας λένε πόσο υπεράριθμοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι, την ίδια ώρα που ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου βολεύει τον γιο του στο Δημόσιο!

Απίστευτα ψεύδη έχουμε ακούσει, αυτό το διάστημα, από την κυβέρνηση Σαμαρά.....Με τα μισά, από τα παραπάνω, αν είχαμε στοιχειώδη αστική δημοκρατία που λειτουργούσε, η κυβέρνηση θα έπρεπε προ πολλού να είχε καταρρεύσει....

Ας όψονται τα "πακέτα' που έρχονται και τους σώνουν συχνά-πυκνά!

Πηγή: anemosantistasis.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ