2013-10-26 16:47:32
Φωτογραφία για Νοκ αουτ ο αργεντινός χαφ του Ολυμπιακού Tσόρι Ντομίνγκες ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ
Ο σκόρερ στο Ντα Λουζ στο ματς με την Μπενφίκα, Τσόρι Ντομίνγκες αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ορθό μηραίο αριστερά- στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου-και αποκλείστηκε από την αποστολή ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ στο Γ. Καραϊσκάκης(19.30-Novasports1).

O 32χρονος χαφ ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και έτσι ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεση του τον φορμαρισμένο Αργεντινό. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μασάντο, Ιμπαγάσα, Μπονγκ, ο ανέτοιμος Τόρες και ο Σέποβιτς. Ο Μήτρογλου προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Ο ισπανός τεχνικός θα πραγματοποιήσει 2-3 αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς στο Ντα Λουζ. Η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγερι, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες θα προτιμούσε ο Ολυμπιακός να έχει πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με την Μπενφίκα παρά να είχε σκοράρει
. Ο 32χρονος αργεντινός χαφ αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες που συνάντησε ο Ολυμπιακός ειδικά στο β΄ ημίχρονο στη Λισαβώνα υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά τη μαγκιά που έβγαλε ως ομάδα. Ο Ντομίνγκες τόνισε ότι δεν του αρέσουν οι βεντετισμοί και μεγάλος είναι εκείνος που δίνει περισσότερα από όσα παίρνει.

«Η ισοπαλία με την Μπενφίκα είναι καλό αποτέλεσμα, αφού μας δίνει αβαντάζ για την υπόθεση της πρόκρισης. Αλλά δεν είναι νίκη. Μας ξέφυγε στο τέλος. Οι τρεις πόντοι θα μας έδιναν ακόμη μεγαλύτερη ηρεμία για τη συνέχεια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Τα αποτελέσματα στη μία διοργάνωση πάντα επηρεάζουν και όλες τις άλλες στις οποίες συμμετέχεις», δήλωσε ο Ντομίνγκες στην Stadio.

Η καταρρακτώδης βροχή επηρέασε την απόδοση του Ολυμπιακού λέει ο Αργεντινός:« Και να το έβλεπες ακόμη από το γήπεδο ή από την τηλεόραση, δεν θα ήταν εύκολο να το αντιληφθείς. Είχε δυνατή βροχή. Το χορτάρι είχε ποτίσει, το χώμα το ίδιο. Δεν ήταν εύκολο να κάνεις κοντρόλ στο δεύτερο ημίχρονο , να περάσεις μία συρτή πάσα. Πολύ δύσκολη η κατάσταση. Ο Ολυμπιακός είναι τεχνική και γρήγορη ομάδα και αυτές οι συνθήκες δεν βοηθούν στο να παίξουμε όπως μπορούμε και όπως επιθυμούμε στο τερέν. Δεδομένης της δυσκολίας και της σημασίας του ματς, αλλά και των συνθηκών κάτω από τις οποίες ήρθε το 1-1, μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Από την προσπάθειά μας. Από τον τρόπο με τον οποίο παλέψαμε στον αγωνιστικό χώρο, από το πάθος, τη θέληση και τη μαγκιά που βγάλαμε στο Ντα Λουζ».

Δεν του αρέσει ο χαρακτηριστικός της βεντέτας και δίνει μία συμβουλή: « Ο παίκτης γίνεται μεγάλος μέσα από την ομάδα. Μεγάλος είναι αυτός που δίνει περισσότερα από αυτά που παίρνει. Δεν μου αρέσουν οι βεντετισμοί. Μετράει πάνω από όλα η ομάδα. Με ενδιαφέρει η προσωπική μου επιτυχία, πράγμα λογικό, αφού είμαι φιλόδοξος άνθρωπος. Μέσα από την ομάδα, όμως, μπορείς να κερδίσεις πολλά και να προσφέρεις και πολλά».

Τι λέει ο Ντομίνγκες για τον Ολυμπιακό και το δέσιμο που γίνεται στην ομάδα με τους νέους ποδοσφαιριστές;

«Πάντα είχα μεγάλη πίστη σε αυτή την ομάδα. Από την αρχή. Τη ζω από μέσα. Και ξέρω τι είναι ικανή να κάνει. Χρειάζεται χρόνος. Όταν υπάρχουν νέοι ποδοσφαιριστές, είναι καλό να παίρνουν χρόνο για να μπορούν να προσαρμόζονται, να γνωρίζονται καλύτερα και σιγά-σιγά να βγάζουν ολοένα και περισσότερα πράγματα στο γήπεδο μαζί. Με σκληρή δουλειά, σίγουρα γίνεσαι καλύτερος. Σιγά-σιγά πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά, για να γινόμαστε καλύτεροι».

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάει ένα- ένα παιχνίδι σημειώνει ο Αργεντινός: «Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Το επόμενο ματς είναι με τον ΟΦΗ. Σε αυτό πρέπει να δώσουμε την προσοχή μας. Σίγουρα υπάρχει ο στόχος της πρόκρισης στις 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δεν πρέπει να μας αγχώνει ή να μας αποσπάει τη συγκέντρωση από τις εγχώριες διοργανώσεις στις οποίες ο Ολυμπιακός θέλει να είναι πάντα πρώτος. Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος μας στόχος και ακολουθεί το Κύπελλο».

Τι θέλει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Τσόρι Ντομίνγκες;

« Να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη και εγώ μαζί με την ομάδα να μοιραστώ τη χαρά αυτή. Με τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο, τον προπονητή, τη διοίκηση. Με απασχολεί μόνο η νίκη και να παίξει καλή μπάλα ο Ολυμπιακός».

Ο Τσόρι Ντομίγνκες ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας γιατί πάντα είναι δίπλα μας. Είναι πολύ σημαντική αυτή η προσπάθεια που κάνουν. Εμείς πρέπει να τους δίνουμε ς χαρές, γιατί τις αξίζουν. Είναι φανταστικοί. Είναι πάντα κοντά μας και μας δίνουν δύναμη. Τους αξίζουν μεγάλες χαρές από αυτή την ομάδα και θέλω να συμβάλω και εγώ ώστε να τις γευτούν».

Δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ προορίζεται να δοθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ο οποίος δεν έχει πάρει ευκαιρίες στη γερμανική Αουγκσμπουργκ.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σαν μια σκιά [Video]
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σαν μια σκιά [Video]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ