2013-10-27 10:33:43
Φωτογραφία για Προπονητής είπε ψέμματα ότι πέθανε η κόρη του για να φύγει από την Ελλάδα
Απίστευτη καταγγελία έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας χάντμπολ της Ορμής, οι οποίοι καταγγέλουν ότι ο πρώην προπονητής, Ιβάν Τσοπ, τους εξαπάτησε αφού είπε ψέμματα για το θάνατο της κόρης του.

Απίστευτα πράγμα στην Ορμή. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν μπορούσαν να πιστεψουν αυτό που έκανε ο Ιβάν Τσοπ. 

Ο Σλοβένος προπονητής πριν από δύο ημέρες έχασε το 10χρονο κοριτσάκι του και άπαντες στην ομάδα ήταν συγκλονισμένοι.

Έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες για να μεταβεί άμεσα στην πατρίδα του ο Τσοπ, αλλά τελικά αποδείχθηκε μία απίστευτη απάτη από τον Σλοβένο ώστε να φύγει από την Πατρινή ομάδα και να μετακομίσει στην Μπάνια Λούκα της Βοσνίας.

Η δήλωση του προέδρου της Ορμής, Ανδρέα Κόγκα.

Πριν από δύο ημέρες μας συγκλόνισε ο «θάνατος» ενός 10χρονου κοριτσιού, του προπονητή Ivan Cop, που αποδείχθηκε απίστευτη απάτη από έναν άνθρωπο, ο οποίος έπαιξε θέατρο κλαίγοντας και ουρλιάζοντας για τη ζωή του παιδιού του, που αρχικά ήταν σε «βαθύ κώμα» και μετά «έφυγε» από τη ζωή, λέγοντας σε όλους μας «ο Θεός πρέπει να παίρνει πρώτα του γονείς και μετά τα παιδιά», μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες στο Κλειστό Γυμναστήριο.


Την ίδια στιγμή κινητοποιηθήκαμε να βρούμε αεροπορικό εισιτήριο με την εταιρεία Super Cargo, που στην κυριολεξία βρέθηκε το τελευταίο εισιτήριο, ένα business class, λίγη ώρα πριν απογειωθεί το αεροπλάνο.

Ακόμα και μέσα στο ταξί, που τον συνόδευα εγώ και ο γιος μου Αλέξανδρος, το οποίο έφτασε στο αεροδρόμιο σε 1:45 από Πάτρα, συνέχιζε το ίδιο θέατρο.

Ακόμα και όταν τον ενημερώναμε ότι την επόμενη ημέρα θα μεταβώ ο ίδιος στη Σλοβενία, δεν έλεγε τίποτα.

Και όλα αυτά, γιατί σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, μία ημέρα αφότου ήρθε στην Πάτρα, έκλεισε συμφωνία με την ομάδα BORAC της Banja Luka της Βοσνίας.

Ενημερώθηκα από έναν φίλο προπονητή στη Βοσνία και δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Μιλήσαμε μαζί του στα αγγλικά (κ. Κουκουλομάτη) επί μισή ώρα και προσπαθήσαμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο έπαιξε με τη ζωή του παιδιού του.

Δεν υπάρχουν λόγια αυτή τη στιγμή για να πούμε.

Απευθύνομαι στον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε., στο αθλητικό σωματείο Π.Α.Ο.Κ., τους ζητάω συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την αήθη συμπεριφορά του Jani Cop και δηλώνω ότι αν θεωρούν ότι εξαπάτησα για οποιοδήποτε λόγο τον θεσμό του Πρωταθλήματος και του αθλητισμού γενικότερα, θέτω την απόσυρση της ομάδας μου από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στη διάθεσή τους.

Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη και θα ενημερωθεί και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ