2013-10-27 14:30:09
Φωτογραφία για Άδεια τηλεοπτικού σταθμού στην Εκκλησία;
Άλαλα τα χείλη των...ευσεβών μπορεί να πει κανείς για την περίπτωση της Εκκλησίας η οποία σε επίπεδο ιεραρχών δε θα λέγαμε ότι στέκεται κοντά στο λαό με ορισμένες πάντα φωτεινές εξαιρέσεις μερικών μετρημένων στα δάχτυλα επισκόπων.

του Στρατή Μαζίδη

Αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η κατάσταση σήμερα αν βρισκόταν στη ζωή και το τιμόνι της Εκκλησίας ο Χριστόδουλος αντί για κάποιον υπό-δουλο.

Το μόνο που απασχολεί το ιερατείο είναι η περιουσία της Εκκλησίας. Τίποτε περισσσότερο με εξαίρεση κάποιους σποραδικούς ψίθυρους του αρχιεπισκόπου για να τηρήσει τα προσχήματα.

Βέβαια η σιωπή είναι χρυσός και στην προκειμένη περίπτωση κυριολεκτικά αφού η Εκκλησία της Ελλάδος βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση αδείας για τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας. Οι όποιες μικροεμπλοκές που αναφέρει η έγκυρη ιστοσελίδα dogma.gr λογικά και αν ισχύουν, θα ξεπεραστούν.

Άλλωστε η βασικότερη προϋπόθεση δεν είναι αν η Εκκλησία αποκτήσει το 51% του εξαιρετικού τηλεοπτικού σταθμού 4Ε - που καλό θα ήταν να παραμείνει ως έχει - ή κάποιου άλλου αλλά να παραμένει άλαλη, στήλη άλατος όπως η γυναίκα του Λωτ, στα όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας.

Και σε αυτό, μάλλον τα καταφέρνει μια χαρά.

Να δούμε τι θα λέει στο κανάλι όταν το ανοίξει. Πιθανώς ότι και ο οικουμενικός πατριάρχης. Να κάνουμε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός, προσευχόμενοι παράλληλα στο Μεγαλοδύναμο να είναι καλά ο Κεμάλ όπου κι αν βρίσκεται freepen logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ