2013-10-27 19:06:02
Φωτογραφία για Tρομοκρατία στα θρανία: Ανάγκαζαν συμμαθητή τους να γδύνεται και τον βιντεοσκοπούσαν
Περιστατικό σχολικής βίας και εκφοβισμού έφερε στο φως η καταγγελία που έκανε ένας άνδρας στην εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, προκαλώντας σοκ και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 17χρονος αδερφός του αναγκάστηκε από συμμαθητές του να γδυθεί και να προβεί σε πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου ενώ αυτοί τον βιντεοσκοπούσαν, ανεβάζοντας στη συνέχεια τις εικόνες στο διαδίκτυο. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν το περιστατικό να γίνεται κατ' επανάληψη από τα τέλη του προηγούμενου Σεπτεμβρίου, ωστόσο λόγω φόβου δεν είχε εξομολογηθεί σε κανέναν τι του συνέβαινε. Οι συγγενείς του πάντως είχαν παρατηρήσει μια αλλαγή στη συμπεριφορά του.

Δράστες είναι, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, τέσσερις μαθητές λυκείου, οι οποίοι απειλώντας τον 17χρονο λεκτικά ή με σωματική βία, τον βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους τηλέφωνα και "ανέβαζαν" τα βίντεο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Να σημειωθεί ότι μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση, τα έσβησαν.

Για το θέμα ενημερώθηκε και η διεύθυνση του σχολείου του 17χρονου, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν της έχει γίνει τέτοιου είδους καταγγελία αλλά για κάτι άλλο ενώ οι συγγενείς του που απευθύνθηκαν στην αστυνομία, πήραν την απάντηση: "Παιδιά είναι, παίζουν" Πληροφορίες από emprosnet
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-3  - Live  (81')
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-3 - Live (81')
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ