2013-10-27 23:42:05
Φωτογραφία για ΣΑΜΑΡΗΣ : ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Την άποψή του ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να διατηρήσει τα καλά ξεσπάσματα που έχει κατά την διάρκεια του αγώνα εξέφρασε ο Ανδρέας Σάμαρης.

Ο διεθνής μέσος του Θρύλου, επισήμανε επίσης ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι να γίνεται όλο και καλύτερος.

Αρχικά είπε: «Πρέπει να διατηρήσουμε τα ξεσπάσματα που έχουμε σαν ομάδα. Και σε αυτό δουλεύουμε και να τα ενώσουμε για να είμαστε καλύτεροι αμυντικά».

Από εκεί και πέρα, τόνισε: «Παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι και αυτός είναι ο στόχος μας».

Στη συνέχεια ο μέσος του Θρύλου μίλησε:

Για τα δύσκολα παιχνίδι που υπάρχουν στη συνέχεια: «Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Πρώτα προέχει το ματς Κυπέλλου όπου πρέπει να εξασφαλίσουμε την πρόκριση μας, όμως για να μην κρυβόμαστε θεωρώ ότι είναι η σημαντικότερη εβδομάδα της χρονιάς έως τώρα αυτή που έρχεται. Είναι τρία παιχνίδια που θα μας δώσουν προβάδισμα είτε στο πρωτάθλημα είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θεωρώ πως όλοι αντιλαμβανόμαστε τη σημασία αυτής της εβδομάδας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό έτσι ώστε η ομάδα να κάνει τρεις νίκες».


Για την πρόοδο του: «Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, λειτουργώ πάντα με τα δεδομένα της ομάδας. Προσπαθώ να βελτιώνομαι σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος. Δεν μπορώ να επαναπαυτώ γιατί και ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου ακόμη και ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Οπότε θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά για να μπορώ να φανώ αντάξιος στις απαιτήσεις όλων».

Για την εκστρατεία κατά του ρατσισμού: «Μία τέτοια κίνηση έγινε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλό για τις ομοσπονδίες να προωθούν κάτι τέτοιο γιατί πραγματικά δεν χωράνε τέτοια κρούσματα στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ