2013-10-27 23:34:10
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...
Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ αναφέρθηκε στο επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο: «Είναι δύο μεγάλες και ιστορικές ομάδες και να αφήσουν τα πάντα στην άκρη για να παιχτεί ποδόσφαιρο. Δεν πάμε εκεί για μποξ, για πάλη και για μπουκάλια με νερό, πάμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο όπως στην Ευρώπη όπως και με τον ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό το λένε όλοι και πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στον αγώνα αυτόν. Θα είναι πρωτάκουστο όταν η αστυνομική διεύθυνση είναι 20 μέτρα από το γήπεδο να ανοίξει μύτη. Πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και αν γίνει κάτι υπεύθυνοι θα είναι ο Παναθηναϊκός και η αστυνομία».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην κατάσταση των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων στο γήπεδο της Λεωφόρου, τονίζοντας: «Στη σύσκεψη που είχαμε για τα μέτρα ασφαλείας, επισκέφτηκα τα αποδυτήρια του γηπέδου. Πήγα στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και ήταν απίστευτη η δυσοσμία που έβγαζαν εν αντιθέσει με αυτά των γηπεδούχων που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Πάμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο είναι και οι δύο τεράστιες ομάδες και θα πρέπει το ματς αυτό να είναι παράδειγμα προς μίμηση για τη συνέχεια. Αυτό με τα αποδυτήρια είναι τεράστιο θέμα και θα πρέπει να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα. Εγώ παραλίγο να λιποθυμήσω και δεν θα αφήσω να συμβεί το παραμικρό στους ποδοσφαιριστές μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ