2013-10-28 01:16:25
Φωτογραφία για PhoneClean 3...Κάντε το iPhone σας να πετάει σαν να το πήρατε τώρα
Ο μεγάλος πονοκέφαλος στις ios συσκευές είναι όταν βλέπουμε σιγά σιγά τον χώρο αποθήκευσης να μειώνεται ενώ εμείς σβήνουμε εφαρμογές για να το περιορίσουμε.

Αυτό γίνετε γιατί κάθε φορά που ..

κατεβάζουμε μια εφαρμογή αυτήν ακόμη και αν την διαγράψουμε αφήνει τα "σκουπίδια" της η ακόμη και όταν χρησιμοποιούμε μια εφαρμογή αυτή δημιουργεί μικρά έγγραφα που με την πάροδο του χρόνου γίνονται πολλά τρώγοντας τον χώρο μας.

Για αυτό λοιπόν έχω να σας προτείνω το "PhoneClean" που έχω αναφερθεί και στο παρελθόν αλλά από τότε πραγματοποίησε εκπληκτικές αλλαγές, προσθέτοντας πολλές νέες δυνατότητες.

Το "PhoneClean" είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο ειδικά για τις παλιές συσκευές  που έχουν πιο αργό επεξεργαστή κάνοντας να τρέχουν γρηγορότερα αφού τις απαλλάσσει από όλα τα άχρηστα αρχεία  (εξαλείφει 30+ ήδη σκουπιδιών).

Με σε βάθος σάρωση των συσκευών σας, το PhoneClean βρίσκει τις λίστες μηνυμάτων, την ιστορία Διαδικτύου, Safari cookies, την ιστορία των email, και όλο το ιδιωτικό περιεχόμενό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποια από αυτά υποτίθεται ότι πρέπει να αφαιρεθουν από τη συσκευή σας.


Είναι συμβατό για όλες τις ios συσκευές και μέσα του θα βρείτε πολλές επιλογές για το τι θέλετε να καθαρίσετε.

Και αν κάτι πάει στραβά, πράγμα απίθανο γιατί είναι απόλυτα ασφαλές υπάρχει και η επιλογή επαναφοράς που επαναφέρεται ότι διαγράψατε.

Το "PhoneClean" θα το βρείτε δωρεάν για MAC και Windows και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και αν δεν προβείτε στην αγορά του που σας δίνει κάποιες extra δυνατότητες.

                             

                                          MAC OS X

                                          WINDOWS
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ