2013-10-28 17:38:38
Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Μετ΄ εμποδίων η επιστροφή - Στο πόδι η τροχαία - Προσοχή στις αγελάδες!
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση από νωρίς το απόγευμα στην εθνική οδό και ειδικότερα στο ρεύμα προς Αθήνα - Ωστόσο μεγάλη προσοχή... χρειάζεται και στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, όπου τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει ατυχήματα με αγελάδες.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στην περιοχή της Φθιώτιδας είναι στο πόδι για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, όπου παρατηρούνται προβλήματα και μποτιλιαρίσματα.

Στην εθνική οδό τα δυο σημεία στα οποία ήδη υπάρχει πρόβλημα και έχουν αρχίσει να δημιουργούνται ουρές χιλιομέτρων. Το ένα σημείο είναι στα φανάρια της Στυλίδας (226χλμ) και το άλλο έξω από τη Λαμία (208-210χλμ), όπου εκτελούνται έργα και ο δρόμος "στενεύει" σε μια λωρίδα, με αποτέλεσμα να υπάρχει μποτιλιάρισμα.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στο οδικό δίκτυο από Θεσσαλία προς Λαμία και ειδικότερα από Δομοκό προς Λαμία, όπου οι οδηγοί πρέπει να προσέχουν εκτός των άλλων και να μην συγκρουστούν με αγελάδα η μοσχάρι, αφού δυστυχώς τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρξει αρκετά τροχαία ατυχήματα, με αφορμή την διάσχιση του οδοστρώματος από βοοειδή. Όταν πέσει το σκοτάδι τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνα.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και υπομονετικοί στα συγκεκριμένα σημεία, να μην κινούνται με μεγάλες ταχύτητες και να μην κάνουν επιπόλαιες και επικίνδυνες προσπεράσεις.
LamiaReport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ