2013-10-28 18:57:59
Φωτογραφία για Εντοπίστηκε ο νεαρός του ΒΙΝΤΕΟ και αυτήν την ώρα καταθέτει στο αστυνομικό τμήμα Λεμεσού
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τυν υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν!

 Το άτομο το οποίο φαίνεται στο βίντεο που προβάλλεται τις τελευταίες μέρες από τα ΜΜΕ, σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν, πριν από 22 χρόνια στην Κω, εντοπίστηκε και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit.com.cy, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, για ανάκριση.

Οι αστυνομικοί του υποβάλλουν ερωτήσεις σε σχέση με την ζωή του. Του ζήτησαν μάλιστα να δώσει δείγμα DNA και δεν αρνήθηκε. Οι ομοιότητες του συγκριμένου προσώπου με το σκίτσο του μικρού Μπεν, είναι εκπληκτικές

Πρόκειται για το άτομο που φαίνεται στο βίντεο που τραβήχτηκε το Μεγάλο Σάββατο, του περασμένου Μάη και δείχνει τον νεαρό που εικάζεται ότι είναι ο μικρός Μπεν, να κάθεται αμίλητος στην εκκλησία, ενώ δίπλα του στέκεται ένας μεσήλικας Ρομά.

Οι αστυνομικοί αφού έδειξαν το βίντεο στον νεαρό και του είπαν την ιστορία της εξαφάνισης του Μπεν, έμεινε άφωνος και δήλωσε άγνοια για την ιστορία αυτή, καθώς και για το αν είναι υιοθετημένος, ενώ όπως ανέφερε στους ανακριτές και οι δύο γονείς του ζουν στο εξωτερικό.

Διαβαστε περισσότερα στο newsit.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ