2013-10-28 20:17:02
Φωτογραφία για Σοκ στη Γαλλία - Μητέρα κρατούσε κλεισμένο στο πορτ-μπαγκάζ μωρό από τη γέννησή του
Σε κατάσταση-σοκ από το θέαμα (αν και έχουν περάσει ήδη τρεις μέρες) είναι ο άνθρωπος που βρήκε ένα μωρό σε άθλια κατάσταση σε πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου στη Γαλλία.

Το μωρό είναι κοριτσάκι ηλικίας από 15 έως 23 μηνών και βρέθηκε, γυμνό, αφυδατωμένο, βρώμικο και με πυρετό στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου των γονιών του

Ανακαλύφθηκε όταν ο τεχνικός του συνεργείου, στο οποίο είχαν αφήσει για σέρβις το αυτοκίνητο οι γονείς-τέρατα, άκουσε κάτι σαν κλάμα από το πορτ μπαγκάζ.

Έκπληκτος είδε ένα μωρό σε άθλια κατάσταση, να «επιπλέει» ανάμεσα σε εμετούς και περιττώματα! Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα το μωράκι ενδεχομένως να ζούσε εκεί από τη στιγμή της γέννησής του και παρουσιάζει «σημαντική καθυστέρηση» στο ύψος, το βάρος αλλά και τη νοητική του ικανότητα.

«Ακόμη δυσκολεύομαι να κοιμηθώ το βράδυ. Ήταν τρομακτικό θέαμα να βλέπει κανείς ένα κοριτσάκι μέσα στα περιττώματα, να μην μπορεί να κρατήσει όρθιο το κεφάλι του, άσπρο σαν το γύψο και με τα μάτια του να γυρίζουν ανάποδα. 'Ήταν απίστευτο» τονίζει ο Γκιγιόμ Ικασέλ, ο οποίος βρήκε το μικρό αγγελούδι.

Οι γονείς του βρέφους, ένας 40χρονος και μια 45χρονη, συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι αφού τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Οι δύο γονείς-τέρατα είχαν και άλλα τρία παιδιά, ένα κοριτσάκι 4 ετών και δύο αγόρια 9 και 10 ετών, τα οποίο δόθηκαν σε κοινωνικές υπηρεσίες.

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ