2013-10-28 20:30:38
Φωτογραφία για «Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ παλεύουν για τον Μήτρογλου»
Απανωτά… limit up έχουν χτυπήσει οι μετοχές του Κώστα Μήτρογλου στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, πυροβολώντας κατά ριπάς τις αντίπαλες άμυνες, με αποτέλεσμα να έχει εξελιχθεί σε μήλον τη έριδος για μεγάλα ποδοσφαιρικά κλαμπ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Daily Star», οι Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 25χρονου φορ, επισημαίνοντας ότι δεν αποκλείεται να μονομαχήσουν για το ποια θα τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο συντάκτης του εν λόγω κειμένου κάνει εκτενή αναφορά στα φετινά κατορθώματα του Μήτρογλου επισημαίνοντας ότι έχει πετύχει 14 γκολ σε ισάριθμα ματς, δυο χατ-τρικ, ενώ έχει σκοράρει και στα ματς της Εθνικής μας, βοηθώντας την φτάσει στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Μάλιστα εξηγεί πώς αντιμετωπίζει η κάθε μία από τις τρεις ομάδες την περίπτωση του Μήτρογλου, τονίζοντας για την Άρσεναλ ότι «…χρειάζεται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης και ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αρκετό ρευστό για να διαθέσει τον Ιανουάριο. Ο Μήτρογλου κοστίζει το λιγότερο 7 εκατ. λίρες (περίπου 8,2 εκατ. ευρώ) αλλά η συχνότητα που βρίσκει δίχτυα μπορεί να προκαλέσει πλειστηριασμό».


Όσο για τη Λίβερπουλ επισημαίνει πως «ο Μπρένταν Ρότζερς θα έβρισκε πολύ χρήσιμη την εμπειρία του στο Champions League, σε περίπτωση τραυματισμού του Σουάρες ή του Στάριτζ», ενώ για την Ντόρτμουντ αναφέρει πως ο Μήτρογλου θα μπορούσε να γίνει ιδανικός αντικαταστάτης του «φευγάτου» Λεβαντόφσκι.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ