2013-10-28 20:33:06
Φωτογραφία για 60 εκατομμύρια υποκλοπές στην Ισπανία από τις ΗΠΑ!
Όπως αποκαλύπτει με σημερινό δημοσίευμά της η ισπανικη εφημερίδα “El Mundo”, η NSA των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποίησε 60 εκατομμύρια τηλεφωνικές υποκλοπές στην Ιβηρική Χερσόνησο, στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος παρακολουθήσεων, που ήρθε στην επιφάνεια μετά τις σχετικές αποκαλύψεις του Έντουαρντ Σνόουντεν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “El Mundo”, οι υποκλοπές πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από τις 10 Δεκεμβρίου του 2012 μέχρι τις 8 Ιανουαρίου του 2013.

Το διάστημα αυτό είναι αντίστοιχο του χρονικού διαστήματος στη διάρκεια του οποίου, σύμφωνα με σχετικό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας “Le Monde” πραγματοποιήθηκαν 70 εκατομμύρια υποκλοπές σε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις Γάλλων πολιτών.

Το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών από την πλευρά της Ουάσινγκτον έχει προσλάβει πλέον θυελλώδεις διαστάσεις, καθώς στο επίκεντρο βρέθηκε μεταξύ άλλων και η ίδια η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Κάπως έτσι, ο Μαριάνο Ραχόι προστίθεται στον κατάλογο των ηγετών που αισθάνονται άβολα απέναντι στον Μπαράκ Ομπάμα, μετά τη Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ.

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ