2013-10-28 23:06:02
Φωτογραφία για ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ NOVA ΓΙΑ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ!
Οι αμέσως επόμενες μέρες έχουν στην κορυφή του ενδιαφέροντος, για τη Nova τις καλύψεις δύο μεγάλων αναμετρήσεων.

Πρόκειται αφενός για τον αγώνα, Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο και από αύριο (29/10), όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr" θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για την τηλεοπτική παραγωγή, η οποία θα είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα το "γ' ημίχρονο" θα προβληθεί εξ' ολοκλήρου, θα υπάρχει άλλωστε και ο κατάλληλος χρόνος, στην κυριακάτικη βραδινή εκπομπή.

Αφετέρου, τρία βράδια μετά, το συνδρομητικό θα επιστρέψει (μετά την πρώτη αγωνιστική και την εντός έδρας αναμέτρηση με την Παρί) στα παιχνίδια του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Και επιστρέφει την κατάλληλη στιγμή μετά τα δύο εξαιρετικά αποτελέσματα των ερυθρόλευκων σε Βέλγιο και Πορτογαλία (κόντρα σε Άντερλεχτ και Μπενφίκα αντίστοιχα).

Το Ολυμπιακός-Μπενφίκα, λοιπόν, της 5ης Νοεμβρίου θα είναι το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι ελληνικής ομάδας που θα μεταδώσει τη φετινή σεζόν το συνδρομητικό, καθώς πέρα απ' το Ολυμπιακός-Παρί έχει δείξει και το ΠΑΟΚ-Σάλκε, για τα πλέι-οφ της κορυφαίας διασυλλογιικής διοργάνωσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ