2013-10-29 02:03:05
Φωτογραφία για Θωμαή Απέργη: Όλοι οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου ήθελαν να με παντρευτούν
«Όλοι οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου ήθελαν να με παντρευτούν... Κάποιοι μου είχαν πει ότι είμαι η γυναίκα της ζωής τους και ότι φαντάζονταν να είμαστε μαζί για το υπόλοιπο της ζωής μας. Μάλιστα ένας σύντροφός μου μου είχε ζητήσει να τον ακολουθήσω στο εξωτερικό», αποκάλυψε η τραγουδίστρια στο περιοδικό «ΟΚ» στο πλαίσιο φωτογράφησής της με νυφικά και συνέχισε για το πώς ονειρεύεται τον γάμο της.

«Θέλω να παντρευτώ στον Άγιο Σώστη , ένα υπέροχο μικρό εκκλησάκι στην Τήνο, που είναι η πατρίδα μου. Παρόλο που το επάγγελμά μου μου επιβάλλει να γίνω πιο σκληρή, παραμένω ρομαντική , γι’ αυτό θα ήθελα ο γάμος μου να γίνεις ε παραμυθένιο σκηνικό. Θα ήθελα το Μυστήριο να γίνει καλοκαίρι, όταν θα δύει ο ήλος. Το νυφικό μου να είναι απλό, λιτό και απέριττο, με ακάλυπτους ώμους και να θυμίζει λίγο αρχαιοελληνικό χιτώνα. Μπορώ να βάλω στοίχημα ότι στον γάμο μου θα κλαίω από συγκίνηση. Όσο για το πάρτι, μπορώ να βεβαιώσω ότι θα χορεύουμε μόνο jazz και swing και θα ήθελα να ανοίξουμε τη βραδιά με το Dangerously in Love της Μπιγιονσέ».

Όσο για το πώς θέλει να είναι ο σύντροφός της; Η Θωμαή απάντησε: «Θέλω έναν άνθρωπο με τον οποίο να μπορώ να επικοινωνήσω, και να υπάρχει εμπιστοσύνη, κατανόηση κι ελευθερία. Δε θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που μένει στάσιμος».

Πηγή: protothema
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ