2013-10-29 05:50:01
Φωτογραφία για Το πιο «έξυπνο» εστιατόριο [video]
Ένα νέο εστιατόριο στο Τόκιο, λανσάρει ένα νέο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών, που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στη χρήση της τεχνολογίας.

Εδώ δεν θα βρείτε σερβιτόρους και δεν θα έρθετε ποτέ σε επαφή με το προσωπικό που ετοιμάζει το γεύμα σας κι αυτό γιατί πολύ απλά πρόκειται για ένα αυτόματο εστιατόριο. Από τη στιγμή που θα καθίσετε στο τραπέζι σας, μέχρι την ώρα που θα φύγετε, είστε οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού.

Τα πιάτα του μενού περνούν από μπροστά σας μέσω ενός ιμάντα, εσείς επιλέγετε αυτό που θέλετε κι αν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, χρησιμοποιείτε μια οθόνη tablet, που βρίσκεται ενσωματωμένη στο τραπέζι σας. Η ειδική παραγγελία θα φτάσει στο τραπέζι σας, από έναν ξεχωριστό ιμάντα, σε μόλις 2 λεπτά.

Ένα άλλο καινοτόμο στοιχείο του εστιατορίου είναι ο τρόπος υπολογισμού του κόστους του γεύματος σας. Αντί να μεταφέρετε τα πιάτα σας στο ταμείο, για να προστεθεί η αξία τους, τοποθετείτε τα άδεια πιάτα σε μια ειδική σχισμή, στο τραπέζι σας και αυτόματα γίνεται η πρόσθεση της αξίας τους. Με τον τρόπο αυτό συμμετέχετε στο μάζεμα του τραπεζιού σας. Μάλιστα, για κάθε πέντε πιάτα, κερδίζετε και ένα μικρό έπαθλο – παιχνίδι, που θα έρθει σε εσάς πάλι από τον ιμάντα, ως επιβράβευση.


Το εστιατόριο διαθέτει επίσης σύστημα παρακολούθησης με κάμερες, που καταγράφουν τον αριθμό των ατόμων, που το επισκέφθηκαν, αλλά και το ποια πιάτα επέλεξαν να φάνε. Αυτές οι πληροφορίες συγκεντρώνονται και χρησιμοποιούνται για να ενημερωθεί το προσωπικό της κουζίνας, ούτως ώστε να ετοιμάσει τα ανάλογα πιάτα.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ