2013-10-29 06:54:05
Φωτογραφία για Η Πάφος στοχεύει στον τουρισμό όλο τον χρόνο
Στα ίδια επίπεδα με τα περσινά θα κυμανθεί η χειμερινή περίοδος στην Πάφο, ανέφερε ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Πάφου του ΠΑΣΥΞΕ Θέμης Φιλιππίδης.

«Με μια μικρή εξαίρεση το μήνα Νοέμβριο, όπου παρατηρείται έντονο ενδιαφέρον, κυρίως από τη ρωσική αγορά, φαίνεται ότι η χειμερινή περίοδος θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με την περσινή χρονιά του 2012- 2013», πρόσθεσε.

Δυστυχώς λόγω των συνεπειών της οικονομικής κρίσης, σημείωσε ο κ. Φιλιππίδης, «επικεντρώθηκε η προσοχή όλων μας, περισσότερο στο πώς θα ανακτούσαμε τα ποσοστά για το καλοκαίρι καθότι είναι και η πιο σημαντική περίοδος για την ξενοδοχειακή βιομηχανία, με αποτέλεσμα να υπάρξει κάποια καθυστέρηση σε ό,τι αφορά τις ενέργειες εκείνες που έπρεπε να είχαν γίνει για τη χειμερινή περίοδο».

Ο κ. Φιλιππίδης σημείωσε πως η Πάφος τα προηγούμενα χρόνια ήταν ένας ολόχρονος ποιοτικός τουριστικός προορισμός, με θετικά αποτελέσματα για την επαρχία και τον τόπο μας γενικότερα, και πρόσθεσε πως σ’ αυτό τον ολόχρονο τουρισμό επικεντρώνει ο τοπικός ΠΑΣΥΞΕ σήμερα τις προσπάθειες του.


Σύμφωνα με τον κ. Φιλιππίδη πέραν των προσπαθειών οι οποίες γίνονται από πλευράς κυβέρνησης σε παγκύπριο επίπεδο, καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες σε επαρχιακό επίπεδο από την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Ο ΠΑΣΥΞΕ, είπε, σε συνεργασία με την εταιρεία τουριστικής ανάπτυξης, έχει προβεί σε σειρά ενεργειών για την προώθηση του στόχου, ενώ παράλληλα έχει μελετήσει όλα εκείνα τα οποία πρέπει να προηγηθούν ώστε να ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για τη χειμερινή περίοδο.

Πρώτο μέλημα μας, ανέφερε, είναι η επιμήκυνση της χειμερινής περιόδου και στη συνέχεια να δούμε πώς προχωρούμε και με τους χειμερινούς μήνες.

Η Πάφος, σημείωσε, αποτελεί έναν από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς του νησιού και ως επαρχία διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις και όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να προσφέρει ολόχρονα τις υπηρεσίες της στην τουριστική βιομηχανία.

Παρατήρησε τέλος πως η Πολιτεία αφουγκράζεται τις ανησυχίες των ξενοδόχων και μπροστά στις χιλιάδες των ανέργων προσπαθεί να επαναφέρει πίσω τους παλιούς καλούς καιρούς της τουριστικής βιομηχανίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ