2013-10-29 12:48:11
Φωτογραφία για Αθήνα - Super κοριοί των Αμερικανών στην ταράτσα της πρεσβείας.
Το ότι υπάρχουν οι κοριοί είναι δεδομένο για όλους. 

Τώρα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις φαίνεται ότι αποκαλύπτεται και το που είναι. 

Η φωτογραφία από την ταράτσα της πρεσβείας των ΗΠΑ δείχνει ένα κατασκεύασμα που ταιριάζει “γάντι” στην περιγραφή για τα μηχανήματα παρακολούθησης των Αμερικανών..

Σύμφωνα με την περιγραφή τα μηχανήματα παρακολούθησης τοποθετούνται στους υψηλότερους ορόφους ή στην ταράτσα των πρεσβειών και καλύπτονται από πάνελ και ειδικές κατασκευές που τα “καμουφλάρουν”.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα “Τα Νέα” η κατασκευή στην ταράτσα της πρεσβείας στην Αθήνα παραπέμπει σε τέτοια κατασκευή

Όπως μάλιστα αποκαλύπτεται η παρουσία τέτοιων μηχανημάτων στην Αθήνα είναι αναβαθμισμένη.

Από τις 80 εγκαταστάσεις παγκοσμίως οι 19 είναι σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και από αυτές σε τρεις μόνο, σε Μόσχα, Βιέννη και Αθήνα ο εξοπλισμός είναι και τηλεχειριζόμενος, δεν απαιτεί δηλαδή παρουσία προσωπικού, ο έλεγχος γίνεται από μακρυά.


Η κατασκευή λοιπόν στην ταράτσα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα στην πλευρά της οδού Κόκκαλη, παραπέμπει σε κατασκευή για παρακολουθήσεις από πράκτορες της CIA και της NSA.

Το ποιοι είναι οι στόχοι των παρακολουθήσεων στην Αθήνα από τη στιγμή που αποκαλύπτεται ότι στη Γερμανία παρακολουθούνταν ως και η Άγκελα Μέρκελ, μάλλον δεν χρειάζεται να τεθεί ως ερώτημα Να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπάθησε ο Πάγκαλος

Η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθούσε τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα είπε σήμερα μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήμα FM ο Θεόδωρος Πάγκαλος. 

Ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι επί υπουργίας του στο υπουργείο Εξωτερικών γίνονταν παρακολουθήσεις και «στόχος» ήταν ο αμερικανός πρεσβευτής, ωστόσο δεν διευκρίνισε ακριβώς για ποιο χρονικό διάστημα μιλάει. 

Σημείωσε δε ότι «δεν μάθαμε τίποτε καινούριο, γιατί ξέραμε τα πάντα, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό να ακούμε τον αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα να μιλάει με τον πρεσβευτή στην Αγκυρα και το Στέιτ Ντιπαρτμεντ με ακατάλληλες για ανηλίκους εκφράσεις». 

Υπογράμμισε πάντως ότι έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια και άρα «έχουν παραγραφεί τα πάντα» (όπως πάντα). Είπε δε ότι οι παρακολουθήσεις σταμάτησαν γιατί «το κατάλαβαν οι Αμερικανοί».

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ