2013-10-29 19:15:05
Φωτογραφία για Ντροπή μας!
Ένας πατέρας στη Ρόδο έβγαλε τα 2,80 που είχε στη τράπεζα για να αγοράσει γάλα στο παιδί του, ό,τι άλλο κι αν πούμε από δω και πέρα θα είναι λίγο.

Ντροπή σου Αντώνη Σαμαρά είσαι υπεύθυνος γιατί άλλα είπες κι άλλα έκανες.

Αίσχος Ευάγγελε Βενιζέλο που ξέρεις μόνο να λες εγώ εγώ εγώ εγώ. Εσύ και το μεγάλο εγώ σου είστε υπεύθυνοι γιατί προδώσατε τον κόσμο.

Ντροπή σου Γιάννη Στουρνάρα, τεχνοκράτη που βλέπεις νούμερα κιόχι ανθρώπους. Αλλά αυτή είναι η αποστολή σου να καταστρέψεις. Δοτός κι εντεταλμένος.

Ντροπή σου Γιάννη Βρούτση που το μόνοπου κάνεις είναι είναι να βλέπεις την ανεργία να ανεβαίνει.

Ντροπή σου Κωστή Χατζηδάκη, αλλά ξέχασα εσύ είσαι από τις Βρυξέλλες, έχεις άγνοια της Ελληνικής πραγματικότητας.

Ντροπή σε όλους τους γραμματείς και φαρισσαίους που κοιτούν το άθλιο τομάρι τους και νοιάζονται για τις θεσούλες που θα βάλουν τα τροφαντά τους οπίσθια.


Πολιτευτές της αντιπολίτευσης, ντροπή και σε σας που ελπίδες χωρίς αντίκρυσμα είναι τα λόγια σας.

Ντροπή και σε όλους εκείνους που εμφανίζονται ως σωτήρες, είτε είναι παλιά λαμόγια του συστήματος, είτε νέα. Ντροπή και στους γόνο βασιλικής οικογένειας που κάποιοι τον περιμένουν ως το νέο άσπιλο κι αμόλυντο ξεχνώντας την ανικανότητα του.

Ανίκανοι, Ανάξιοι, Άχρηστοι δήθεν σωτήρες που η μόνη έννοια σας είναι ο εαυτούλης σας.

Μα πιο πολύ ντροπή σε μας που ακόμη κοιτάμε δειλοί , μοιραίοι κι άβουλοι προσμένωντας το θάμα....ποιο θάμα;; Θαύματα δεν γίνονται γιατί δεν πιστεύουμε. Πάψαμε να πιστεύουμε σε μας.

Ντροπή μας.

Και πιο πολύ ντροπή σε μένα γιατί μπορώ ακόμη να αγοράσω γάλα στο παιδί μου και ντρέπομαι αυτόν τον πατέρα.....ντρέπομαι Γιώτα Χουλιάρα logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ