2013-10-29 21:16:05
Φωτογραφία για Ενημέρωση από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, των εκπροσώπων του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου για την εξέλιξη των έργων της βιοκλιματικής ανάπλασης του Κέντρου
Συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου για την πορεία των έργων της βιοκλιματικής ανάπλασης στο Κέντρο της πόλης είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων Περιβάλλοντος Βασίλη Κόκκαλη, και Τεχνικών έργων Δημήτρης Σμύρνης, παραγόντων από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και εκπροσώπων από την εταιρία κατασκευής του έργου, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου για την πορεία των έργων και ζήτησε την κατανόησή τους για την όποια παροδική αναστάτωση. Παράλληλα, ζήτησε από τους καταστηματάρχες την καλύτερη δυνατή συνεργασία τους με τα συνεργεία της κατασκευάστριας εταιρίας προκειμένου να διευκολυνθεί η εκτέλεση του έργου.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της αγοράς εξέφρασαν τη διάθεση να συνδράμουν όσο μπορούν για την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση των εργασιών της βιοκλιματικής ανάπλασης του Κέντρου που θα συμβάλει στην αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου και θα δώσει νέα ώθηση στην τοπική αγορά.

Παρόντες από μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου ήταν ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαχρυσάνθου, ο Αντιπρόεδρος και Αντιδήμαρχος Νίκος Πέππας, η Γραμματέας του Συλλόγου Σοφία Φωτοπούλου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ