2013-10-29 21:10:05
Φωτογραφία για Έτοιμη για τη μεγάλη της στιγμή η Candice
Το κεντρικό πρόσωπο του εορταστικού σόου της Victoria's Secret στις 10 Δεκεμβρίου θα είναι η Νοτιοαφρικανή καλλονή Candice Swanepoel , η οποία και θα φορέσει το βασικό κομμάτι της κολεξιόν, το πανάκριβο σουτιέν "Royal Fantasy Bra & Belt", αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πέρυσι ήταν η Alessandra Ambrosio και πρόπερσι η Adriana Lima, οπότε η Candice περίμενε πως και πως την υπέρτατη διάκριση που παραχωρεί ο οίκος εσωρούχων.

"Δεν νομίζω να έχω δει ποτέ κάτι πιο όμορφο!" ψελλίζει το πανέμορφο μοντέλο αντικρίζοντας το σουτιέν κόσμημα, το οποίο είναι δημιούργημα του παγκοσμίου φήμης Mouawad. 

"Δεν περίμενα να λάμπει τόσο πολύ!" χαμογελάει η Candice θαυμάζοντας το λίγο πριν οι αμπιγιέζ την ντύσουν. "Όλοι με ρωτούν πώς είναι να φοράω 10 εκατ. δολάρια. Με κάνει να ποζάρω λίγο καλύτερα!" ομολογεί γελώντας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το σουτιέν με την αντίστοιχη ζώνη είναι κεντημένα με 4.200 πολύτιμα πετράδια που τα έχουν συλλέξει από ολόκληρο τον κόσμο: ρουμπίνια, διαμάντια και κίτρινα ζαφείρια. "Ποτέ μου δεν φόρεσα κάτι τόσο ακριβό και πρέπει να φοράμε γάντια προτού το βάλουμε. Είναι πολύ μεγάλο θέμα. Το σουτιέν προστατεύεται από δύο σωματοφύλακες κι εμείς πρέέπι να το προσέχουμε πάρα πολύ!", τονίζει το μοντέλο.


Καθώς στήνεται για τη φωτογράφηση των πολύτιμων εσωρούχων, εξομολογείται στο twitter της: "Κατενθουσιασμένη που θα φορώ το fantasy bra φέτος στο σόου της @victoriassecret".

Το πρώτο Fantasy Bra δημιουργήθηκε το 1996 για την Claudia Schiffer, αλλά το πιο ακριβό ήταν το Ruby Fantasy Bra που φόρεσε η Gisele το 2000, το οποίο κόστισε 15 εκατομμύρια δολάρια!
πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ