2013-10-29 22:02:36
Φωτογραφία για Μπαρτσελόνα: Ο Έλληνας «μάγος» της Μασία (video)
Βίντεο - αφιέρωμα στον Έλληνα μέσο, Γιώργο Σπανουδάκη, των τμημάτων υποδομής της Μπαρτσελόνα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με τον 15χρονο άσο να... μαγεύει με την τεχνική του!

Ο Γιώργος Σπανουδάκης γεννήθηκε στην Ελλάδα από 2 ετών ζούσε στη Γερμανία όπου μετακόμισε με τους γονείς του. Στα 6 του χρόνια άρχισε το ποδόσφαιρο στην ομάδα «Opel Ruesselsheim» και μέσα σε μια σεζόν άρχισαν αρκετοί σύλλογοι, όπως η Μάινζ και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, να ενδιαφέρονται για αυτόν. Στα 11 του, τα… λαγωνικά της Μπαρτσελόνα τον εντόπισαν και έκαναν τα πάντα για να τον πάρουν στη «Μασία».

Με το… καλημέρα ο Σπανουδάκης πήρε τη φανέλα με το νο10 κι άρχισε να κάνει… παπάδες στα πρωταθλήματα υποδομής! Πλέον, στα 15 του, αφού έχει γεννηθεί στις 25 Νοεμβρίου 1998, είναι «το α και το ω» για τους «μικρούς» των «Μπλαουγκράνα» και στη Βαρκελώνη ήδη έχουν αρχίσει να τον φωνάζουν… μικρό Μέσι!

Το… κακό για την Ελλάδα είναι πως ο μικρός έχει ήδη αρχίσει να κάνει συμμετοχές στις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γερμανίας, αφού το ταλέντο του είναι ευδιάκριτο και αδιαμφισβήτητο. Οι Γερμανοί το διέγνωσαν, εν αντιθέσει με τους παράγοντες των δικών μας Εθνικών ομάδων, με τον Σπανουδάκη ήδη να… γράφει διεθνείς συμμετοχές στα «πάντσερ». Σε επίπεδο Ελπίδων και Ανδρών βέβαια, η επιλογή ανήκει στο παιδί που ακόμα έχει μέλλον μπροστά του, όμως, θα είναι πραγματικά κρίμα να χαθεί ένας τέτοιος παίκτης για την Ελλάδα, παρότι αποτελεί ξεκάθαρα ποδοσφαιρικό προϊόν των Καταλανών Δείτε το τελευταίο βίντεο που αναρτήθηκε γι’ αυτόν στο youtube και θα καταλάβετε:

 Onsports Team
notosspor
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ