2013-10-30 08:59:06
Φωτογραφία για Lufthansa: Η Αθήνα είναι ένας από τους σημαντικότερους κόμβους στην Ευρώπη
«Η Ελλάδα έχει αποδειχθεί ένας αξιόπιστος και ισχυρός σύμμαχος», δήλωσε ο γενικός εμπορικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας «Lufthansa» Jens Bischof, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, όπου και παρουσίασε τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, «σημειώνεται σταθερή αύξηση ταξιδιωτών από την Ελλάδα προς Ευρώπη, Αμερική και αντίστροφα, συμβάλλοντας στην αύξηση τουριστών στην Ελλάδα», ενώ ταυτόχρονα αποτελεί «τη δημοφιλέστερη αεροπορική εταιρεία των Ελλήνων, λόγω των πολλών, άνετων και εξυπηρετικών ανταποκρίσεων, το εκτενές δίκτυό της και τα εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες της».

Αναφέρθηκε εξάλλου, ότι για πρώτη φορά σημειώνεται σημαντική αύξηση των επιβατών από τη Βόρεια Αμερική, δίνοντας θετικά σημάδια για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού.

«Η Lufthansa επιδεικνύει τη διαρκή της υποστήριξη στην Ελλάδα και αναγνωρίζει την Αθήνα ως έναν από τους σημαντικότερους κόμβους της στην Ευρώπη, για επιβάτες που ταξιδεύουν τόσο για λόγους επαγγελματικούς όσο και αναψυχής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εμπορικός διευθυντής και πρόσθεσε πως η υποστήριξη στη χώρα αποδεικνύεται και με την προώθηση τοπικών ελληνικών προϊόντων, τόσο εν πτήσει όσο και επί εδάφους.


Σε ό,τι αφορά στις επενδύσεις του γερμανικού αερομεταφορέα, τα στελέχη του σημείωσαν πως ο Όμιλος Lufthansa συνεχίζει τις επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες μέσω του εκσυγχρονισμού του στόλου του. Ήδη έχει εγκριθεί η αγορά 59 υπερσύγχρονων αεροσκαφών, μια επένδυση αξίας 14 δισ. ευρώ, η οποία και θα διασφαλίσει περίπου 13.000 θέσεις εργασίας στον γερμανικό όμιλο καθώς και χιλιάδες θέσεις εργασίας σε συνεργάτες και προμηθευτές. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ