2013-10-30 14:07:11
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 4ης ΑΓ. ΤΗΣ Volley League Η NOVA
Τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της 4ης αγωνιστικής της Volley League ανακοίνωσε η Nova.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με σπουδαία ματς έρχεται η 4η αγωνιστική της Volley League στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες Λαμία – Παμβοχαϊκός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 18:00, στην Λαμία η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό, σε ένα περιφερειακό ντέρμπι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 17:00 στην Αλεξανδρούπολη θα αναμετρηθούν ο τοπικός Εθνικός με την ΑΕΚ στο ντέρμπι πρωτοπόρων, καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση μετά από τρεις αγωνιστικές και θα επιδιώξουν τη νίκη προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή.


Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής:

• Σάββατο 2/11 18:00: Λαμία - Παμβοχαϊκός, Novasports 3 και Web TV του Novasports.gr, σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου

• Δευτέρα 4/11 17:00: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ, Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιώργου Πανταζίδη.

Επίσης οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/vl-md4 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 4ης αγωνιστικής της Volley League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ