2013-10-30 16:01:12
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ!
Την Μπελογκόριε από το Μπέλγκοροντ θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα στο Ρέντη ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν έχει τον τίτλο του φαβορί, καθώς οι αντίπαλοι είναι ίσως η κορυφαία ομάδα του πλανήτη. Ο Δημήτρης Καζάζης από τη μεριά του, μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει απελευθερωμένα.

«Πρέπει να παίξουμε με θάρρος, να έχουμε θράσος και με τη στήριξη των φιλάθλων μας θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά, λίγες μόλις ώρες πριν από το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης με τη Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ.

Και συνέχισε. «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι πρόκληση. Η Μπελογκόριε είναι πραγματικά πανίσχυρη. Όταν έχεις απέναντί σου έναν τέτοιο αντίπαλο χρειάζεται να πιστεύεις μέσα σου ότι μπορείς να κάνεις την υπέρβαση. Αυτή η πίστη δίνει τη δύναμη να μπεις δυνατά στο παιχνίδι και να κυνηγήσεις με αξιώσεις τις πιθανότητες που σου αναλογούν για να φτάσεις στη νίκη», είπε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε
. «Πρέπει να έχουμε θάρρος και θράσος και φυσικά θέλουμε τη στήριξη και την ώθηση που μας δίνει το γεμάτο από φιλάθλους Ρέντη. Θέλουμε να είναι κατάμεστες οι εξέδρες και η ατμόσφαιρα να είναι παρόμοια με αυτή των μεγάλων ευρωπαϊκών αγώνων της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στο Καραϊσκάκη. Αν έχουμε αυτά τα τρία στοιχεία, πιστεύω ότι μπορούμε να τους αιφνιδιάσουμε. Χρειάζεται όπως προανέφερα να φτάσουμε στο όριό μας. Να βρεθούμε αγωνιστικά στο πικ της απόδοσής μας».

Σε ερώτηση σχετικά με το άγχος του…φαβορί –που είναι η Μπελογκόριε- ο κ. Καζάζης απάντησε. «Για πρώτη φορά θα παίξουμε χωρίς άγχος. Η Μπελογκόριε είναι η πρώτη ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσουμε και θα έχει αυτή 100% το άγχος του φαβορί. Ακριβώς το αντίθετο με αυτό που συμβαίνει στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου κάθε εβδομάδα οι αντίπαλοί μας παίζουν εναντίον μας απελευθερωμένα. Πρέπει, λοιπόν, σήμερα να μπούμε εμείς ελεύθερα στον αγώνα, καθώς μόνο κέρδη μπορούμε να αποκομίσουμε από αυτή την αναμέτρηση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ