2013-10-30 15:54:40
Φωτογραφία για Τα δίμετρα πόδια της Nicole Kidman πρωταγωνιστούν στην καμπάνια του Jimmy Choo
Τα παπούτσια του Jimmy Choo βρήκαν το καταλληλότερο μοντέλο.

Nicole Kidman με look Brigitte Bardot. Υπάρχει καλύτερο;

Ως άλλη Brigitte Bardot η Nicole Kidman πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Jimmy Choo Cruise 2014. Υπάρχει αγάπη εδώ. Δεν είναι η πρώτη φορά που εμπιστεύονται τα δίμετρα πόδια της. Είχαν συνεργαστεί και στην collection για το Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013.

Με μπότες την είδαμε και μας άρεσε πολύ, αλλά τα καλοκαιρινά έχουν άλλη γοητεία. Το ίδιο πρέπει να σκέφτηκε και ο διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών και πήγε την Kidman στα Hamptons, δίπλα στη θάλασσα για να παίξει.

Τα πόδια της, το κύμα και η άμμος. Τι άλλα χρειάζεται κανείς για να πειστεί να αγοράσει ένα ζευγάρι. Δε λέμε, τα σχέδια μοναδικά αλλά το μοντέλο κάνει τη διαφορά.

Η ηθοποιός εξηγεί πως η Brigitte Bardot είναι μία εμβληματική μορφή, όχι μόνο στο χώρο της τέχνης. Το στιλ της έχει επηρεάσει καταλυτικά τη μόδα και την τοποθετεί στις τρεις κορυφαίες μαζί με την Audrey Hepburn και την Grace Kelly.

Τα παπούτσια είναι θηλυκά, κομψά, με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια και σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα κολακεύει το πόδι και χαρίζει πόντους στην ψυχολογία κάθε γυναίκας.

πηγή

pestanea.blogspot.gr/
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ