2013-10-30 17:40:11
Φωτογραφία για ΚΛΕΪΖΑ : ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Λίνας Κλέιζα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και τη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Κλέιζα επέστρεψε στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, αλλά η πρώτη του εμπειρία από τη διοργάνωση με τον Ολυμπιακό παραμένει μία καλή ανάμνηση για τον ίδιο.

«Είχα μία εξαιρετική εμπειρία παίζοντας στον Ολυμπιακό και ήταν ευκαιρία για μένα να επιστρέψω στην Ευρώπη. Στον Ολυμπιακό είχαμε καλή ομάδα, αλλά δυστυχώς είχαμε χάσει στον τελικό της Ευρωλίγκας από την Μπαρτσελόνα. Η Ελλάδα είναι πολύ όμορφη χώρα. Δυστυχώς δεν είχαμε καταφέρει να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο. Ήταν σκληρό που χάσαμε στον τελικό. Θα προσπαθήσω τώρα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για το καλύτερο δυνατό», ανέφερε ο Λιθουανός σούπερ σταρ.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Είναι σίγουρα ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ. Είναι πολύ σκληρός, αλλά ταυτόχρονα και δίκαιος. Σέβεται τους παίκτες του και όταν σέβεσαι εκείνον και την ομάδα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντα έχει υψηλούς στόχους. Ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα να παίξω στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ήταν η δική του παρουσία. Θέλω να κερδίσω κάτι στην καριέρα μου, γιατί ακόμη δεν έχω πάρει κανέναν τίτλο. Και σίγουρα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπορεί να με βοηθήσει να τα καταφέρω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ