2013-10-30 17:42:23
Φωτογραφία για Εκτός Κυπέλλου ο ΠΑΣ από τον Αιγινιακό!
Ο Αιγινιακός έγραψε ιστορία καθώς νίκησε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ρεβάνς της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και πήρε την πρόκριση στην φάση των "16"

Ιστορία έγραψε ο Αιγινιακός ο οποίος για πρώτη φορά στις επαγγελματικές κατηγορίες κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Αιγινίου με γκολ του Τσουρλίνοφ στο 24ο λεπτό νίκησε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα πήρε την μεγάλη πρόκριση.

Ο ΠΑΣ από την πλευρά του είχε μια ανούσια υπεροχή στην αναμέτρηση, υποτίμησε τον αντίπαλο και έμεινε από νωρίς εκτός της διοργάνωσης.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Αιγινίου

Διαιτητής: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί:  Χαδήμογλου (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας)

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Κιβρακίδης (65' Καρακατσάνης), Σαμαράς, Λιόλιος, Γεωργίου, Πετκάκης, Χατζής, Φαμπίνιο, Πέντα, Δεμιρτζόγλου (54' Μιτρόφ), Τσουρλίνοφ (75' Ζούρκος).


ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Αμπάρης, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς (81' Αυγενικού), Κεϊτά, Κοροβέσης, Βίλα (35' Ντε Βινσέντι), Κρητικός (59' Βισέντο), Ίλιτς.

Γκολ: Τσουρλίνοφ (24', Αιγινιακός)

"Χτύπησαν" στις αντεπιθέσεις οι γηπεδούχοι

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε από την αρχή να αποκτήσει την κατοχή της μπάλας, με τον Αιγινιακό να παίζει πολύ καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Μάλιστα στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αμπάρης απέκρουσε την μπάλα στην κεφαλιά του Δερμιτζόγλου, αλλά δεν έγινε το ίδιο και στο 25'.

Σε εκείνο το λεπτό ο Τσουρλίνοφ με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα του Αμπάρη, γράφοντας το 1-0 για τοιν Αιγινιακό.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ αύξησε την πίεσή του, και προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με μακρινά σουτ, ωστόσο παρά την υπεροχή του δεν ήταν ουσιαστικός.

Μάλιστα ο Αιγινιακός απείλησε εκ νέου στις αντεπιθέσεις και έκανε την ζωή του ΠΑΣ "δύσκολη". Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα του Αιγινίου να πανηγυρίζει την μεγάλη πρόκριση στους "16".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ