2013-10-30 20:59:05
Φωτογραφία για Νέα στοιχεία για τις γεννήσεις στη Λαμία - Τι ψάχνουν οι αδιάφθοροι σε νοσοκομείο και ληξιαρχείο [video]
Έρευνα σε βάθος και διασταύρωση στοιχείων από τους αδιάφθορους για να βρουν την άκρη του νήματος με το κύκλωμα εμπορίας βρεφών που λειτουργούσε στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή Στην Λαμία είναι και σήμερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι κάνουν φύλλο και φτερό τα αρχεία του νοσοκομείου Λαμίας και του ληξιαρχείου του Δήμου Λαμιέων.

Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων ζήτησαν και πήραν φωτοαντίγραφα και από το βιβλίο κίνησης των ασθενών της Μαιευτικής Κλινικής του νοσοκομείου Λαμίας για να τα συγκρίνουν με αυτά που ήδη έχουν από το βιβλίο - μητρώο νεογνών και φυσικά με τις ληξιαρχικές πράξεις που έχουν εκδοθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι γεννήσεις από Βουλγάρες μητέρες την περίοδο 2007 - 2012 είναι τελικά 381 εκ των οποίων οι 107 κατέληξαν σε νόμιμες υιοθεσίες. Δείτε το σχετικό πίνακα:

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση παίρνουν καταθέσεις και συγκεντρώνουν μαρτυρίες για την ξανθιά Βουλγάρα και τον κοντό που συνόδευαν στο νοσοκομείο τις περισσότερες από τις άγαμες Βουλγάρες που γέννησαν στη Λαμία.


Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν επεκτείνει την έρευνα και σε περιοχές του νομού, εκτός Λαμίας, όπου διασταυρώνουν στοιχεία σε δημοτολόγια και άλλων δήμων της Φθιώτιδας.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων Σωτήρης Κουτσοβέλης τόνισε ότι τα στοιχεία του ληξιαρχείου είναι στη διάθεση των αρχών, ενώ επιβεβαίωσε ότι και σήμερα οι αδιάφθοροι είναι στη Λαμία και ερευνούν την υπόθεση.

lamiareport.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ