2013-10-30 21:26:14
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από πέρυσι...
Ο κόουτς της Μπάγερν Μονάχου, Σβέτισλαβ Πέσιτς χαρακτήρισε τον Βασίλη Σπανούλη ως τον καλύτερο παίκτη, στην Ευρώπη, τόνισε πως φέτος ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από πέρυσι, ενώ για το ματς της Πέμπτης (31/10) είπε πως "είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς". 

Με live "τιτιβίσματα", το γραφείο Τύπου της Μπάγερν Μονάχου ενημέρωσε για όσα είχε να πει ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, επί του Ολυμπιακού, σε πραγματικό χρόνο! 

Ο κόουτς των Βαυαρών, επισήμανε ότι "ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι ακόμα πιο δυνατός, εν συγκρίσει με πέρυσι. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο καλύτερος παίκτης της ηπείρου, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το παιχνίδι αυτό θα είναι μια τεράστια πρόκληση για την ομάδα μου. Θα είναι πραγματικό τεστ να συναντήσουμε μια αναγνωρισμένη, έμπειρη και δυνατή ομάδα. Αυτό που περιμένω από τους παίκτες μου, είναι να προσπαθήσουν να μείνουν πιστοί στο πλάνο μας". 

Σε ερώτηση για τον Ντίον Τόμπσον, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, είπε ότι "δεν έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και δεν μπορεί να βγάλει ακόμα το πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης. Θα του δώσουμε χρόνο".  
 sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ