2013-10-30 21:37:02
Φωτογραφία για Οργασμικός διαλογισμός: Η επαναστατική μέθοδος αυνανισμού που «στέλνει» τις γυναίκες σε 15 λεπτά
Μετά το ταντρικό σεξ, η μόδα τώρα στις ΗΠΑ επιτάσσει τον... οργασμικό διαλογισμό! Η νέα τάση υπόσχεται να στείλει στα ουράνια τις γυναίκες, τόσο εκείνες που θέλουν να βελτιώσουν τις σεξουαλικές τους αποδόσεις, όσο και εκείνες που... θέλουν συνέχεια και άλλο!

Η νέα αυτή μορφή υπερβατικού διαλογισμού δεν είναι τόσο «δύσκολη» όσο το ταντρικό σεξ, που απαιτεί μεγάλη πειθαρχία. Σκοπός του «οργασμικού διαλογισμού» είναι η γυναίκα να φτάσει στην απόλυτη κορύφωση, με τον άνδρα να αναλαμβάνει την τριβή της κλειτορίδας για αρκετά λεπτά, ενώ η σύντροφός του χάνεται μέσα στο αίσθημα της ηδονής.

Στόχος είναι η γυναίκα και ο άνδρας να έρθουν σε επαφή όταν δε θα υπάρχει στο μυαλό τους τίποτα άλλο πέρα από την επιθυμία για σεξ, αλλά και να βοηθήσει τις γυναίκες να αποδεχτούν την σεξουαλική τους επιθυμία και να αγαπήσουν το σώμα τους. Ο άντρας από την άλλη μέσα από τον «οργασμικό διαλογισμό», μαθαίνει να αισθάνεται και να καταλαβαίνει το σώμα της συντρόφου του, την οποία μέσα από αυτόν την οδηγεί στην απόλυτη κορύφωση.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: protothema
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ