2013-10-30 23:49:07
Φωτογραφία για Χάος στην Λαμία από το κλείσιμο της εθνικής οδού. Προσοχή και υπομονή μέχρι αύριο [video]
Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν όσοι οδηγοί κινούνται στο ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς τα αυτοκίνητα για σήμερα και αύριο εκτρέπονται από τον κόμβο του Μπράλου και από εκεί μέσω της επαρχιακής οδού Δαμάστας - Ηράκλειας θα διοχετεύονται μέσα στη Λαμία, από την ΠΕΟ όπου θα καταλήγουν στον κόμβο της Αγίας Παρασκευής στην Ν.'Αμπλιανη.

Οι κυκλοφοριακές αλλαγές αυτές ισχύουν από σήμερα μέχρι και αύριο Πέμπτη το βράδυ και γίνονται στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών για την τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στην εθνική οδό.

Όσο για τους κατοίκους της Ανθήλης που χρησιμοποιούν το αστικό ΚΤΕΛ για τις μετακινήσεις τους, τα δρομολόγια θα γίνονται ανά δύο ώρες, μέσα από το εθνικό δίκτυο, μετά από συνεννόηση του προέδρου με την κατασκευαστική εταιρεία. Οι οδηγοί πρέπει να είναι προσκετικοί και υπομονετικοί καθώς ανά διαστήματα στους δρόμους της Λαμίας, που έχει μετατραπεί σε προσωρινή εθνική οδό, είναι δύσκολοι.

Αρκετοί οδηγοί πάντως διαμαρτύρονται διότι υποχρεώθηκαν να καταβάλουν κανονικά το αντιτιμό των διοδίων στον σταθμό του Μώλου και αμέσως μετά αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη εθνική και να κινηθούν για πολλά χιλιόμετρα μέσα από χωριά και την Λαμία. Αναγκαίο κακό χαρακτηρίζουν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι τροχονόμοι που βρίσκονται στις σημαντικότερες διασταυρώσεις σε μια προσπάθεια να διακολύνουν την κατάσταση.
lamiastar.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ