2013-10-30 23:48:07
Φωτογραφία για ΜΕΣΑ Ο ΜΠΕΓΚΙΤΣ... ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΓΟΥΕΪ!
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι στο ΣΕΦ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, για την 3η αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.

Πρόκειται για... ντέρμπι κορυφής, καθώς οι δύο ομάδες είναι πρώτες και αήττητες στον όμιλο τους.

Στα θετικά της σημερινής προπόνησης το γεγονός πως ο Μίρζα Μπέγκιτς, για ακόμη μία μέρα, προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του. Ο Σλοβένος σέντερ έλαβε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στη μέση, αισθάνεται καλύτερα, όπως δήλωσε και ο ίδιος και θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στην δωδεκάδα των Πρωταθλητών Ευρώπης για το ματς κόντρα στους Γερμανούς.

Το κατά πόσο θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση θα φανεί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να του δώσει ορισμένα λεπτά συμμετοχής.

Από την άλλη ο Μπρεντ Πέτγουεϊ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην φτέρνα, σημείο στο οποίο χτύπησε στην προπόνηση της Δευτέρας, θα πάει στο ΣΕΦ το πρωί της Πέμπτης θα δοκιμάσει να προπονηθεί και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, τότε ενδέχεται να βρεθεί στην αποστολή, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού. Η συμμετοχή του, πάντως, χαρακτηρίζεται αμφίβολη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ