2013-10-30 23:56:05
Φωτογραφία για Η Μαντλίν είναι νεκρή! Την άρπαξαν για να την κακοποιήσουν σeξουαλικά! Αυτό ισχυρίζεται η Αστυνομία της Πορτογαλίας!
Εύλογες υποψίες, έχει η αστυνομία ότι ο απαγωγέας της μικρής Μαντλίν, εργαζόταν στο ξενοδοχείο, από το οποίο εξαφανίστηκε, η Μανλτίν Μακάν, όταν του ανακοίνωσαν την απόλυση του, από την εργασία του.

Ο κυριότερος ύποπτος για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν είναι νεκρός, μετά από ένα ατύχημα που είχε με τρακτέρ, το 2009.

Η αστυνομία πιστεύει ότι έχει εντοπίσει τον κύριο ύποπτο, για την υπόθεση απαγωγής της μικρής Μαντλίν, μετά από εξετάσεις που έγιναν στο κινητό του τηλέφωνο, μέσα από τις οποίες διαφάνηκε ότι βρισκόταν πολύ κοντά στην περιοχή από το διαμέρισμα που έκανε διακοπές η οικογένεια Μακάν.

Εικάζεται ότι ο 40χρόνος, άρπαξε την μικρή Μαντλίν, είτε για σκοπούς εκδίκησης, μετά την απόλυση του, ή για να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Ο ύποπτος ζούσε σε ένα διαμέρισμα στην πόλη του Λάγος, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 15 λεπτών από το χιονοδρομικό κέντρο που παραθέριζε η οικογένεια.

Αξιωματικοί ανέκριναν την χήρα του υπόπτου και ψάχνουν τώρα για το νεκρό σώμα της Μαντλίν.

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Πορτογαλίας έδωσε την περασμένη εβδομάδα το πράσινο φως για να ανοίξει και πάλι ο φάκελος της εξαφάνισης της, μετά από αίτημα της αστυνομίας της χώρας.

Ο 40χρόνος, δεν βρισκόταν αρχικά στη λίστα των υπόπτων της αστυνομίας, αφού είχε απολυθεί, λίγο πριν την εξαφάνιση της μικρής.

Η αστυνομία σχεδιάζει να λάβει εκ νέου καταθέσεις από το προσωπικό του ξενοδοχείου «Ocean club».

Kατά τη διάρκεια των αρχικών ερευνών, ανακρίθηκαν περισσότεροι από 130 εργαζόμενοι, μεταξύ των οποίων δύο συντηρητές, που είχαν δείξει στη μητέρα της Μαντλίν, δύο μέρες πριν την εξαφάνιση του παιδιού της, πώς να χρησιμοποιείτε το πλυντήριο ρούχων .

Ο ένας εκ των δύο ανδρών, κατηγόρησε μία ομάδα από τσιγγάνους, ως υπεύθυνη για μία σειρά από ληστείες που έγιναν στην περιοχή και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είδε με τα μάτια του τους τσιγγάνους να κλέβουν καυσόξυλα, από την αποθήκη του ξενοδοχείου.

tothemaonline.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ