2013-10-31 01:13:07
Φωτογραφία για 10 προϊόντα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα
Ακόμα και όσες προτιμούν το φυσικό στυλ βασίζονται σε μια βασική γκάμα προϊόντων ομορφιάς για το καθημερινό τους στυλ. Από το τσιμπιδάκι για τα φρύδια, το λιπ γκλος στη προστατευτική βάση, τα προϊόντα ομορφιάς είναι μέρος της καθημερινότητας μας.

Αλλά με τόσες επιλογές εκεί έξω είναι σημαντικό να ξέρουμε ποια προϊόντα είναι τα απαραίτητα και ποια δεν πειράζει να αφήσουμε στο ράφι.

Ο στόχος είναι να έχουμε ένα οπλοστάσιο από απαραίτητα προϊόντα που θα κάνουν την ρουτίνα της προσωπικής περιποίησης απλή και θα σας βοηθούν να δείχνετε άψογα κάθε μέρα χωρίς πολύ κόπο.

Ακολουθούν τα δέκα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει.

1. Βάση ή καθημερινή ενυδατική κρέμα σε απόχρωση του δέρματος με δείκτη SPF

Είτε είστε ο τύπος που δεν βγαίνει απ’το σπίτι χωρίς πλήρες μακιγιάζ προσώπου, είτε προτιμάτε ένα πιο φυσικό λουκ, σχεδόν κάθε γυναίκα μπορεί να ωφεληθεί από την απαλή και ομοιόμορφη εμφάνιση που δίνει μια βάση που ταιριάζει στο φυσικό χρώμα του δέρματος σας.


Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα – ή απλά δεν έχετε πολύ χρόνο το πρωί να βάλετε μακιγιάζ – μπορείτε να παίρνετε μαζί σας μια ενυδατική κρέμα με χρώμα, που θα κάνει δυο πράγματα μαζί, απαλύνοντας το δέρμα και δίνοντας σας μια μικρή απόχρωση. Το πιο σημαντικό είναι να σιγουρευτείτε ότι η βάση ή η κρεμά σας έχει δείκτη SPF 15. Αυτό θα προστατέψει το δέρμα σας στη διάρκεια της ημέρας από τις βλαβερές ακτίνες UV

2. Ρουζ μαυρίσματος

Μια που μιλάμε για βλαβερές ακτίνες UV, είναι καιρός να αποχαιρετήσουμε μια και καλή τα σαλον μαυρίσματος και την μακρά ηλιοθεραπεία. Ένα καλό ρουζ μαυρίσματος θα σας βοηθήσει να πετύχετε μια υγιής μαυρισμένη λάμψη χωρίς να προκαλέστε ανεπανόρθωτη ζημιά στο δέρμα σας. Βρείτε ένα ρουζ μαυρίσματος μερικές σκιές πιο σκούρο από το φυσικό σας δέρμα και χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο απαλό πινέλο με φυσικές τρίχες για να απλώσετε το ρουζ στα μέρη του προσώπου που βλέπει περισσότερο ο ήλιος: το μέτωπο, τη ράχη της μύτης και τα μάγουλα. Απλώστε απαλά και μην το παρακάνετε.

Υπάρχουν ορισμένα προϊόντα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει. Αυτά τα απαραίτητα προϊόντα είναι σχεδιασμένα να κάνουν τη καθημερινή σας ρουτίνα – και τα πρωινά σας – πιο εύκολα και χωρίς φασαρία.

3. Απορροφητικά χαρτάκια.

Να φυλάτε ένα πακετάκι από αυτά τα λεπτά απορροφητικά χαρτάκια στην τσάντα σας για εκείνες τις στιγμές όταν χρειάζεστε να τσεκάρετε ή να διορθώσετε το μακιγιάζ σας όταν είστε έξω. Αυτά τα χαρτάκια είναι απαραίτητα για γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα, αλλά είναι χρήσιμα και σε γυναίκες με μικτή επιδερμίδα – ακόμα και ξηρή – στο τέλος μιας μακράς, ζεστής ημέρας ή μιας τετράωρης πτήσης.

4. Προϊόν Απολέπισης

Μια ή δυο φορές την εβδομάδα θα είναι καλό να κάνετε απολέπιση για να ξεφορτωθείτε τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Όχι μόνο θα νιώθετε θαυμάσια, αλλά θα κάνει το πρόσωπο σας να λάμπει με μια φυσική, υγιής γυαλάδα. Όταν επιλέγετε το προϊόν απολέπισης, είναι σημαντικό να είστε σίγουρες ότι επιλέγετε κάποιο με φυσικό απολεπιστηκό όπως το αλάτι, θρυμματισμένους σπόρους ή κόκκους και τα απαραίτητα φυσικά ελαία για να εξισορροπήσει το μίγμα.

5. Χρωματισμένο λιπ γκλος

Προτιμούμε τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς να κάνουν διπλή δουλειά. Ένα χρωματισμένο λιπ γκλος θα ενυδατώνει τα χείλη σας ενώ ταυτόχρονα σας δίνει ένα ελκυστικό χρώμα και λάμψη. Αν και δεν θα καταλήξετε με ένα χρώμα με τη δύναμη ενός έντονου κραγιόν, ένα χρωματισμένο λιπ γκλος μπορεί συνήθως να φορεθεί χωρίς καθρέπτη, που σημαίνει ότι μπορείτε να το βάλετε οπουδήποτε, κάτι που είναι σημαντικό για κάθε απαραίτητο προϊόν ομορφιάς.

Τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς πρέπει να είναι απλά, να χρησιμοποιούνται γρήγορα και να δίνουν πολύ καλά αποτελέσματα με ελάχιστη προσπάθεια.

6. Μάσκαρα

Μια απλή στρώση μάσκαρα μπορεί πραγματικά να αναδείξει πολύ τα μάτια σας, ακόμα και αν δεν έχετε το χρόνο ή τη διάθεση για σκιά ματιών ή μολύβι ματιών. Η μάσκαρα υπάρχει σε ποικιλία χρωμάτων, από το μπλε στο καφέ και το μαύρο, και φυσικά οι αδιάβροχες, αυτές που δίνουν όγκο ή μάκρος στις βλεφαρίδες. Αν και το να βρεις την κατάλληλη μάρκα και χαρακτηριστικά είναι αυστηρά προσωπικό πράγμα, μια γρήγορη στρώση στις πάνω βλεφαρίδες είναι τέλεια για την διάρκεια της ημέρας και χρειάζεται μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να τη βάλετε.

7. Καθαριστικό προσώπου

Το να αφήσετε το μακιγιάζ σας όλο το βράδυ μπορεί να κλείσει τους πόρους και να κάνει το δέρμα σας να δείχνει θαμπό, οπότε κανένα οπλοστάσιο μακιγιάζ δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς ένα καθαριστικό προσώπου χωρίς έλαια. Είτε προτιμάτε ένα υγρό καθαριστικό ή ένα έτοιμο μαντίλι ή πετσετάκι, είναι σημαντικό να βρείτε ένα καθαριστικό που είναι απαλό με το δέρμα αλλά φροντίζει να πάτε για ύπνο με καθαρό δέρμα χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Μπορείτε και να επιλέξετε ένα καθαριστικό που είναι ειδικευμένο για να καθαρίζει μακιγιάζ ματιών όπως σκιές, μολύβι και μάσκαρα που είναι πιο δύσκολα στην αφαίρεση από τη βάση ή το ρουζ.

8. Μάσκα μαλλιών.

Οι μάσκες ματιών είναι ένα καταπληκτικό προϊόν ομορφιάς για σχεδόν κάθε τύπο μαλλιών. Ενυδατώνουν, κάνουν τα μαλλιά πιο εύκολα στο χτένισμα ξεμπερδεύοντας τους κόμπους και είναι πανεύκολες στη χρήση. Απλά απλώστε τη στα μαλλιά σας μετά το ντουζ και είστε έτοιμες.

Μερικά προϊόντα για τα μαλλιά έχουν ενσωματωμένες μάσκες, οπότε πριν αγοράσετε ένα ξεχωριστό προϊόν, καλό είναι να ελέγξετε τα παρόντα προϊόντα σας για συστατικά όπως γλυκερίνη που συνήθως δίνει αρκετή ενυδάτωση από μόνη της χωρίς να χρειάζεται να βάλετε άλλη. Όταν επιλέγετε μια μάσκα μαλλιών, προσπαθήστε να βρείτε μια χωρίς έλαια, καθώς μπορούν να επιβαρύνουν τα μαλλιά ή να τα κάνουν να δείχνουν λαδωμένα.

Μαζί με τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς και δέρματος, κάθε γυναίκα πρέπει να έχει μερικά εργαλεία στο νεσεσέρ της. Τα πιο σημαντικά είναι τα παρακάτω:

9. Τσιμπιδάκι για τα φρύδια.

Η φροντίδα των φρυδιών (και άλλων τριχών) είναι απαραίτητη για την καλή εμφάνιση. Δεν έχει σημασία πόσο καθαρό είναι το πρόσωπο σας ή πόσο καλό είναι το μακιγιάζ σας αν έχετε τρίχες παντού! Βρείτε ένα καλό τσιμπιδάκι και ξεκινήστε μια ρουτίνα αφαίρεσης των τριχών και συνηθίστε τη.

10. Ψαλίδι για τις βλεφαρίδες.

Δεν είμαστε όλες γεννημένες με μακριές, παχιές βλεφαρίδες, αλλά είναι καταπληκτικό τι μπορεί να κάνει μια γρήγορη χρήση του ψαλιδιού. Το να κατσαρώνετε τις βλεφαρίδες σας είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και λαμπρότερα, ακόμα και αν οι βλεφαρίδες σας δεν είναι όσο μακριές όσο θα θέλατε.

Όταν επιλέγετε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, προτιμήστε τα μεταλλικά από τα πλαστικά καθώς θα χρειάζεται να αλλάξετε τα πατάκια σε ένα πλαστικό ψαλίδι κάθε δυο μήνες. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να ζεστάνετε το μεταλλικό σας ψαλίδι με το μπιστολάκι των μαλλιών για 2 με 5 λεπτά πριν το βάλετε στις βλεφαρίδες σας.

Με αυτά τα 10 απλά και εύκολα προϊόντα ομορφιάς, μπορείτε πάντα να δείχνετε υπέροχες.
4moms.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ