2013-10-31 07:32:08
Φωτογραφία για Μίτσελ: Απαιτούμε διπλό στη Λεωφόρο
Σάλπισμα αντεπίθεσης από τον Μίτσελ για νίκη στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Είναι το πρώτο από τα τρία σημαντικά παιχνίδια που έχει ο Ολυμπιακός σε μία εβδομάδα μέσα. Ακολουθούν η Μπενφίκα και ο ΠΑΟΚ.

«Όχι μόνο οι φίλαθλοί μας αλλά και εμείς επίσης απαιτούμε νίκη στη Λεωφόρο. Όταν ήμουν νέος θυμάμαι ότι πάντα ήθελα να κερδίζω τα πάντα. Πάντα θυμάμαι ότι ήθελα να κερδίζω και από την πρώτη στιγμή κατάλαβα σε ποια ομάδα βρίσκομαι. Αυτό θέλω και για το Σάββατο. Θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο ματς. Άλλωστε για αυτό απολαμβάνουμε αυτό το άθλημα. Για να παίζουμε τέτοια παιχνίδια» είναι τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

Για τους αγώνες που έρχονται τόνισε: «Καθοριστικής σημασίας είναι το ματς με την Μπενφίκα. Τα άλλα δύο ματς είναι για το πρωτάθλημα που είναι φυσικά σημαντικά. Εμείς θέλουμε να διατηρούμε το επίπεδό μας σε υψηλά κλιμάκια. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους παιχνίδια, είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε αυτά τα επίπεδα και έτσι θέλουμε να μείνουμε μέχρι τον Απρίλιο και Μάιο».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ