2013-10-31 07:19:05
Φωτογραφία για Αύξηση 19% στις πωλήσεις των smartphones της Nokia
Η Nokia έδωσε χτες στη δημοσιότητα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2013 (Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος) και οι αριθμοί δείχνουν -μετά από πολύ καιρό- άνοδο 19% στις πωλήσεις των Lumia phones.

Συγκεκριμένα, πουλήθηκαν 8,8 εκατομμύρια Lumia συσκευές κατά τη διάρκεια αυτού του τριμήνου, ενώ το προηγούμενο τρίμηνο (Απρίλιος-Μάιος-Ιούνιος) είχαν πουληθεί 7,4 εκ.

Σημαντική ήταν η άνοδος των πωλήσεων των Lumia στην Αμερική, το καλοκαίρι που μας πέρασε. Εκεί, «έφυγαν» 1,4 εκ. συσκευές, αριθμός που είναι μεν μικρός για Αμερική, αλλά είναι τετραπλάσιος από τον αντίστοιχο για το τρίτο τρίμηνο του 2012.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, η σημαντική άνοδος τόσο στις πωλήσεις όσο και στα κέρδη της Nokia οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στο προσιτό Lumia 520.

Οι μέρες που έρχονται αναμένονται ακόμη καλύτερες για τη φινλανδική εταιρεία, η οποία από τις 19 Νοεμβρίου, όταν θα ολοκληρωθεί και τυπικά η εξαγορά της από την Google, θα πρέπει να αποκαλείται «αμερικανο-φινλανδική».

Φυσικά, αυτό που προκαλεί το ενδιαφέρον είναι πώς θα πάνε οι πωλήσεις του πρώτου tablet της Nokia, του περίφημου Lumia 2520, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη της χρονιάς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ