2013-10-31 11:00:14
Φωτογραφία για Γλέζος: Γιατί όχι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες!
Συνεχίζει την τάσης διαφοροποίησης σε σχέση με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος επί της ουσίας «άδειασε» το οικονομικό επιτελείο της Κουμουνδούρου και αμφισβήτησε το πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει η ηγεσία του κόμματος.

Σε δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ FM, ο βουλευτής της Αριστέρας είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πείσει», αλλά και δεν έχει ο ίδιος τις απαντήσεις για το που θα βρει τα λεφτά για το πρόγραμμα του, τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν εκλογές, καθώς «υπάρχει αναντιστοιχία λαού και κυβερνώντων».

Στη συνέχεια, ο κ. Γλέζος «απασφάλισε» εκ νέου, καθώς αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση πως δεν έχει την δεδηλωμένη εμπιστοσύνη του λαού καθώς στηρίζεται στο μπόνους των 50 εδρών, δήλωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσει».

Παράλληλα, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε την προοπτική συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Ελληνες -σενάριο το οποίο τον τελευταίο καιρό έχει ατονήσει-, δηλώνοντας πως «συμφωνούν στην ανατροπή όλων των νόμων και των μνημονίων που έχουν περάσει».


Κλείνοντας ωστόσο, ο κ. Γλέζος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους όσον αφορά τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία φέρεται να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τον Αλέξη Τσίπρα και την μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας: «Έχω εμπιστοσύνη στον Τσίπρα ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ο ίδιος να γίνει το κόμμα αρχηγικό προσωποπαγές. Ο Γλέζος παίρνει αποστάσεις από εκείνους που θέλουν να καταστήσουν το ΣΥΡΙΖΑ μονολιθικό κόμμα, όχι από τον Τσίπρα».
eirinika logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Alfa Romeo MiTo MY 14
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Alfa Romeo MiTo MY 14
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ