2013-10-31 10:58:35
Φωτογραφία για Ψάχνει τον αντί-Τζιόλη ο Στέφενς
Τον παίκτη, που θα αναπληρώσει το κενό του Αλέξανδρου Τζιόλη στο ματς με τον Εργοτέλη αναζητά ο Χουμπ Στέφενς  

Εστω και με αγγαρεία ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του, κέρδισε για δεύτερη φορά την Αναγέννηση Καρδίτσας και προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πλέον ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στο ματς με τον Εργοτέλη, εκεί που θα ψάξει την 6η του διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ώστε να μείνει σε απόσταση βολής ή να μειώσει την διαφορά από τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει την άλλη αγωνιστική στο Φάληρο.

Στο ματς με τους κρητικούς δεν υπολογίζεται ο Αλέξανδρος Τζιόλης, καθώς είναι τιμωρημένος, και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Χουμπ Στέφενς, καθώς οι λύσεις είναι περιορισμένες στα κεντρικά χαφ.

Ο Γκαρσία έδειξε πως δεν είναι 100% έτοιμος, ο Κάτσε είναι ανενεργός και ο Κατσουράνης απλώς δεν φεύγει από τα στόπερ. Λόρες και Νίνης αποτελούν τις δύο λύσεις για τον Στέφενς, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν είναι κεντρικό χαφ.

Εκτός κι αν ο ολλανδός τεχνικός ρίξει στα βαθιά το νεαρό Τζανδάρη ή προτιμήσει να επαναφέρει στα χαφ τον Κίτσιου.

Την ίδια ώρα τιμωρημένος είναι και ο Αθανασιάδης, ωστόσο στην επιθετική γραμμή υπάρχει πληθώρα επιλογών με τους Σαλπιγγίδη, Βούκιτς και Νέτσιντ να διεκδικούν τις δύο θέσεις της επίθεσης.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ