2013-10-31 12:00:14
Φωτογραφία για Ένα-ένα τα ποντίκια πηδάνε απο το πλοίο των συστημικών ΜΜΕ...
Σκέψεις ακόµα και για την αποποµπή του Γιάννη Πρετεντέρη από το Mega έχουν αρχίσει να κάνουν τα αφεντικά του Μεγάλου Καναλιού. Το μόνο που τον κρατάει ακόμη είναι ο ρόλος του (ο βρώμικος) στο δελτίο ειδήσεων. Η αφορµή για να εκδηλωθεί το αρνητικό κλίµα που υφέρπει εδώ και καιρό δόθηκε από τα χαµηλά ποσοστά που συγκεντρώνει πλέον η εβδοµαδιαία εκποµπή «Ανατροπή».

Σύμφωνα με το SECRET της εφημερίδας Παραπολιτικά, η επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου µέσα από τη συχνότητα του Star έχει ουσιαστικά εκµηδενίσει την όποια τηλεθέαση διατηρούσε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, ο ισχυρός άνδρας του «Πήγασου» και µεγαλοµέτοχος του Mega, Γιώργος Μπόµπολας, εµφανίζεται σφόδρα ενοχληµένος, αφού σε καµία περίπτωση δεν µπορεί να δεχτεί ότι την πρωτοκαθεδρία στην τηλεθέαση των εβδοµαδιαίων εκποµπών θα την έχει ο Νίκος Χατζηνικολάου, µε τον οποίο δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις.


Στην αναµέτρηση της ∆ευτέρας, η εκποµπή «Στον Ενικό», µε προσκεκληµένο τον Αδωνι Γεωργιάδη, απέσπασε 27,6%, µε την «Ανατροπή» να περιορίζεται στο 12,5%… Οπως γίνεται αντιληπτό, η ήττα του Mega ήταν τεράστια.

Οι ισχυροί του Μεγάλου Καναλιού θεωρούν ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει αρχίσει να µετρά αντίστροφα. Για πολλούς έχει «καεί». Κι αυτό φαίνεται, εκτός όλων των άλλων, και από τους καλεσµένους που φιλοξενεί. (Εμ Γιάννη μου έχεις κάνει τον Βορίδη τηλεοπτικό συγκάτοικο σου! Μάτι έβγαζε πια…)

Βέβαια δεν θα τελειώσει έτσι απλά! Σίγουρα θα έχει κι αυτός χαρτιά να παίξει απέναντι στην εργοδοσία του! Τόσες προσπάθειες έχει κάνει να είναι αυτός που είναι! Από την άλλη την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο ουδείς….
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ