2013-10-31 14:07:06
Φωτογραφία για Τη χτύπησαν, της πήραν 5 χιλιάδες ευρώ, αλλά εκείνη τους αναγνώρισε - Νέο κρούσμα εξαπάτησης ηλικιωμένης
Νέο κρούσμα εξαπάτησης ηλικιωμένης σημειώθηκε στο Ηράκλειο, αλλά αυτή τη φορά οι δράστες μάλλον δεν πρέπει να αισθάνονται... καθόλου ήσυχοι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ και του Θ. Περβολαράκη, δύο γυναίκες και ένας άνδρας πλησίασαν έξω από το σπίτι της στο Κομμένο Μπεντένι, μια ηλικιωμένη, προσπαθώντας να αποσπάσουν χρήματα.

Συγκεκριμένα οι τρεις είπαν στην 81χρονη λέγοντάς της ότι γνωρίζουν την ανιψιά της η οποία απολύθηκε πρόσφατα, και προκειμένου να λάβει την αποζημίωσή της ύψους 12.000 ευρώ, έπρεπε να τους δώσει 5.000 ευρώ, εκ μέρους της.

Η γυναίκα πείστηκε πήγε σε τράπεζα της Πλ. Κορνάρου μαζί με τους 3, σήκωσε 5 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο μπαίνοντας στο αμάξι που είχαν χρησιμοποιήσει και ενώ επέστρεφαν πίσω τους είπε πως τα χρήματα δεν θα τους τα δώσει αν δεν μιλήσει με την ανιψιά της.

Τότε η μία από τις δύο απατεώνισσες της άρπαξε με τη βία την τσάντα, την έριξε στο έδαφος και μαζί με τους δυο συνεργούς της εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 81χρονη βλέποντας φωτογραφίες από το αρχείο της ΕΛ.ΑΣ αναγνώρισε τη μία από τις δύο γυναίκες.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ