2013-10-31 16:15:06
Φωτογραφία για ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΕΡΕΣ...
H McLaren δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν ο Σέρχιο Πέρες θα οδηγεί για λογαριασμό της την επόμενη σεζόν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Μπορεί ο Σέρχιο Πέρες να έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της McLaren, όπως δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Σαμ Μίκαελ, ωστόσο αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θα συνεχίσει να οδηγεί για τη βρετανική ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Ακόμη, ο ισχυρός άνδρας της McLaren δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει και οι δύο πιλότοι της ομάδας σε μια σεζόν που είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα.

«Όσον αφορά τον Τσέκο πιέζει πάρα πολύ, είναι συγκεντρωμένος στο στόχο του και οδηγεί πολύ καλά, δουλεύει καλά με τους μηχανικούς της ομάδας και σε γενικές γραμμές ανταποκρίνεται όπως περιμέναμε. Σχετικά με το συμβόλαιο του ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει και όταν το κάνουμε θα το ανακοινώσουμε αφού πρώτα μιλήσουμε με τον ίδιο», ήταν τα λόγια του Μίκαελ, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Αυτό που πρέπει να πω είναι ότι και οι δύο πιλότοι μας έχουν κάνει φανταστική δουλειά, υποστήριξαν την ομάδα, ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζαμε πολλά προβλήματα και στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Και οι δύο έδωσαν ώθηση στην ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ