2013-10-31 18:12:25
Φωτογραφία για Απέκλεισε τη Βέροια ο Ηρακλής Ψαχνών
Ο Ηρακλής Ψαχνών ηττήθηκε στην Βέροια 2-1 από την ομώνυμη ομάδα, ωστόσο πήρε την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου χάρη στο 3-1 του πρώτου αγώνα.

Η Βέροια προσπάθησε να κάνει την ανατροπή κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών για την Β' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Η ομάδα της Ημαθίας νίκησε με 2-1, αλλά έμεινε εκτός θεσμού, καθώς ο Ηρακλής Ψαχνών στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 3-1 και πήρε την πρόκριση στους "16".

Η δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι στο ματς με τους φιλοξενούμενους στο 49' με τον Κοιλιάρα και την Βέροια στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με Σιόντη.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Κουλα Χασαν (Ξάνθης)

Βέροια: Λόπεθ, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας (67' Nτα Κόστα), Σισοκό, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (69' Μάνος), Σιόντης, Ζεζίνιο, Ρίος (51'Καλτσάς), Μοχάμεντ, Μρντάκοβιτς.


Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Λάμπρου, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας (90' Ντελέκος), Πατσατζόγλου, Τσιμότζι (93' Γκεμίσης), Γκμπαγκουιντί, Κρητικός (60' Τριανταφύλλου).

Γκολ: Μρντάκοβιτς (13', Βέροια), Καλτσάς (81', Βέροια)- Νικολόπουλος (33', Ηρακλής Ψαχνών)

Η Βέροια ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Μρντάκοβιτς μετά από γύρισμα του Γεωργιάδη.

Ο Ηρακλής Ψαχνών κατάφερε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 33' ο Τσιμότζι έστρωσε την μπάλα στον Νικολόπουλο ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόπεθ για το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Στο 49' ο Κοιλιάρας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η Βέροια στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε κοντά στην ανατροπή. Στο 87' ο Καλτσάς με πλασέ έκανε το 2-1 για την ομάδα της Ημαθίας, ενώ στο 94' είχε κεφαλιά με τον Σιόντη στο δοκάρι.

Το τελικό 2-1 δεν άλλαξε και έτσι ο Ηρακλής Ψαχνών κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ