2013-10-31 18:06:12
Φωτογραφία για Στους ''16'' του Κυπέλλου ο Παναιτωλικός
Με ένα γκολ του Μπελόν στο 88ο λεπτό, ο Παναιτωλικός νίκησε και στο Αγρίνιο με 1-0 την Κέρκυρα και πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δεύτερη νίκη με το ίδιο σκορ (1-0) πήρε ο Παναιτωλικός επί της Κέρκυρας για τη Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά τη νίκη στην Κέρκυρα, η ομάδα του Μάκη Χάβου επικράτησε και στο Αγρίνιο, έστω και στο φινάλε του αγώνα.

Το γκολ πέτυχε στο 88ο λεπτό ο Μπελόν, για να στείλει την ομάδα του στους "16" της διοργάνωσης.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Σελίμος

Βοηθοί: Λάμιας, Σερεμέτης

Παναιτωλικός (Χάβος): Τακίδης, Γκόλιας, Καλί, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Πασάς (46' Κουτσοσπύρος), Καλογέρης (46' Καμαρά), Μπακάκης, Μπικέ, Ιωάννου (67' Σφακιανάκης), Μπελόν

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Βρονταράς, Βλάχος, Καραγιαννίδης (66' Ζορμπάς), Παρασκευαΐδης, Σουάνης (66' Γυφτόκωστας), Καραδέμητρος, Αρμένης, Κουλούρης, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεβ, Ελληνίδης


Γκολ: 88' Μπελόν

Ανασκόπηση αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν "φτωχό", καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν έφτασε με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μάκης Χάβος ενίσχυσε την επίθεση του Παναιτωλικού, περνώντας στον αγώνα τους Καμαρά και Κουτσοσπύρο, με τον Σενεγαλέζο να φτάνει κοντά στο γκολ στο 52ο λεπτό, αλλά ο Βρονταράς μπλόκαρε την μπάλα.

Ακολούθησε μία τεράστια ευκαιρία των φιλοξενούμενων να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα, όταν ο Καραδέμητρος βγήκε απέναντι από τον Τακίδη, αλλά δοκίμασε κάτι μεταξύ πλασέ και πάσας προς επερχόμενο συμπαίκτη του, με συνέπεια να χαθεί η μπάλα.

Τελικά το γκολ ήρθε για τους Αγρινιώτες, με τον Μπελόν να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Βρονταρά δύο λεπτά πριν το φινάλε και να πλασάρει ωραία για το τελικό 1-0.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ